World Religions International Edition 7th Edition by Warren Matthews – Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant DownloadEditionInternational EditionFormatPaperbackLanguageEnglishTopicSocial Sciences, Books, ReferencePublication Year2012GenrePhilosophy, SpiritualityISBN:9781111841706

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.

Compare
SKU:000786000750

World Religions International Edition 7th Edition by Warren Matthews – Test Bank

Chapter 2: Religions of Africa

TRUE/FALSE

1.Ancient Egyptians believed the universe to be comprised of a unit of cooperative forces that sustained rewarding lives for humans.

ANS: T PTS: 1 REF: pg. 49

2.For the most part, the ancient Egyptians believed life to be filled with doubt and uncertainty.

ANS: F PTS: 1 REF: pg. 49

3.In Ancient Egypt, temple priests managed only a select few official responsibilities.

ANS: F PTS: 1 REF: pg. 49-50

4.The Basongye believe that the earth is round, with air above and water below.

ANS: F PTS: 1 REF: pg. 54

5.The Basongye hold the belief that all living beings have souls.

ANS: F PTS: 1 REF: pg. 55

6.According to Basongye belief, ancestral spirits are benevolent and abide among the living.

ANS: T PTS: 1 REF: pg. 55

7.Basongye witches can cause harm to anyone except the deceased.

ANS: F PTS: 1 REF: pg. 56

8.Zulu ancestors participate with diviners in helping to heal tribe members.

ANS: T PTS: 1 REF: pg. 57

9.The Zulu people consider “any power that can change situations” to be medicine.

ANS: T PTS: 1 REF: pg. 58

10.The Zulu believe women to be particularly vulnerable to sorcery and malicious beings.

ANS: T PTS: 1 REF: pg. 59

11.Mediation between spirits and humans is a regular part of life among the Yoruba.

ANS: T PTS: 1 REF: pg. 61

12.In Egypt, the goddess Mayet was symbolized by a crocodile.

ANS: F PTS: 1 REF: pg. 49

13.The deity that Akhenaton sought to establish as the One God was known as Horus.

ANS: F PTS: 1 REF: pg. 48-49

14.It is the responsibility of Zulu diviners to help tribe members discover their destiny.

ANS: T PTS: 1 REF: pg. 57

15.(Basongye) Lupupans believe that everything is in the hands of Efile Mukulu.

ANS: T PTS: 1 REF: pg. 54

Bestsellers

World Religions 7th Edition by Warren Matthews - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1111834722 ISBN-10: 1111834725Author: Warren MatthewsPublisher ‏ : ‎ Cengage LearningLanguage ‏ : ‎ EnglishEdition: 7

Test Bank For Anthology of World Scriptures 9th Edition by Robert E. Van Voorst

Original price was: $55.00.Current price is: $18.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10 ‏ : ‎ 130558449XISBN-13 ‏ : ‎ 978-1305584495Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 9th editionauthor: Robert E. Van Voorst

World Religions International Edition 7th Edition by Warren Matthews - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadEditionInternational EditionFormatPaperbackLanguageEnglishTopicSocial Sciences, Books, ReferencePublication Year2012GenrePhilosophy, SpiritualityISBN:9781111841706

 

 

Product has been added to your cart