World Religions 7th Edition by Warren Matthews – Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1111834722 ISBN-10: 1111834725Author: Warren MatthewsPublisher ‏ : ‎ Cengage LearningLanguage ‏ : ‎ EnglishEdition: 7

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.

Compare
SKU:000786000749

World Religions 7th Edition by Warren Matthews – Test Bank

Chapter 1: Religions of the Americas

TRUE/FALSE

1.The Naskapi believe that all of life is activated by soul.

ANS: T PTS: 1 REF: pg. 20

2.Knowing how to influence souls was considered essential to the survival of the Naskapi.

ANS: T PTS: 1 REF: pg. 20

3.Naskapi women were not allowed to participate in hunting or fishing with the men.

ANS: F PTS: 1 REF: pg. 22

4.The Naskapi believed that humans and animals are closely related.

ANS: T PTS: 1 REF: pg. 22

5.The Naskapi had elaborate initiation rituals for adolescent males.

ANS: F PTS: 1 REF: pg. 22

6.It could be said that hunting and fishing was the religion of the Naskapi people.

ANS: T PTS: 1 REF: pg. 22

7.Powhatans made a strict distinction between medicine and religion.

ANS: F PTS: 1 REF: pg. 24

8.Powhatans believed in reincarnation.

ANS: T PTS: 1 REF: pg. 24

9.Powhatan priests were not allowed to use divination or magic to improve the tribe’s odds over their enemies.

ANS: F PTS: 1 REF: pg. 24

10.The Cherokee people welcomed the early European settlers to their land.

ANS: F PTS: 1 REF: pg. 25

11.The Cherokee people peacefully relocated to the Oklahoma Territory after Europeans found gold on their land.

ANS: F PTS: 1 REF: pg. 25

12.The Cherokee forbade ordinary members of the tribe to hear or tell their creation stories.

ANS: T PTS: 1 REF: pg. 25

13.The term “henotheism” best characterizes most Native American views of the Absolute.

ANS: T PTS: 1 REF: pg. 29

14.There are very few types of kachinas.

ANS: F PTS: 1 REF: pg. 27

15.The ancient city-states of Meso and South America were markedly inferior to those of Mesopotamia, Egypt, and Greece.

ANS: F PTS: 1 REF: pg. 32

16.The Aztecs firmly believed that all of human life depended on the conquest and sacrifice of enemies.

ANS: T PTS: 1 REF: pg. 34

17.The Aztecs were known to practice human sacrifice, but never cannibalism.

ANS: F PTS: 1 REF: pg. 34-5

18.The Aztecs believed that the gods sacrificed themselves to restore the sun to the world.

ANS: T PTS: 1 REF: pg. 35

19.Ancient Incas thought that each tribe had been created by its own patron god.

ANS: T PTS: 1 REF: pg. 36

20.Incan deities were believed to care only for the living; not for the dead.

ANS: F PTS: 1 REF: pg. 36

21.None of the religions of the Americas developed an enduring concept of one god (monotheism).

ANS: T PTS: 1 REF: pg. 41

Bestsellers

World Religions 7th Edition by Warren Matthews - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1111834722 ISBN-10: 1111834725Author: Warren MatthewsPublisher ‏ : ‎ Cengage LearningLanguage ‏ : ‎ EnglishEdition: 7

Test Bank For Anthology of World Scriptures 9th Edition by Robert E. Van Voorst

Original price was: $55.00.Current price is: $18.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10 ‏ : ‎ 130558449XISBN-13 ‏ : ‎ 978-1305584495Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 9th editionauthor: Robert E. Van Voorst

World Religions International Edition 7th Edition by Warren Matthews - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadEditionInternational EditionFormatPaperbackLanguageEnglishTopicSocial Sciences, Books, ReferencePublication Year2012GenrePhilosophy, SpiritualityISBN:9781111841706

 

 

Product has been added to your cart