Work in the 21st Century: An Introduction to Industrial and Organizational Psychology, 4th Edition Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1118291207 ISBN-10: 9781118291207Author: Frank J. Landy, Jeffrey M. ContePublisher ‏ : ‎ WileyEdition: 4th

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.

Compare
SKU:000786000745

Work in the 21st Century: An Introduction to Industrial and Organizational Psychology, 4th Edition Test Bank

Chapter 01: What is Industrial and Organizational Psychology?

Multiple Choice

1. According to the textbook, when people were asked the question: “If you were to get enough money to live as comfortably as you would like for the rest of your life, would you continue to work or would you stop working?” a majority people reported that

  1. they would stop working.
  2. they would continue working.
  3. they would find a new and more exciting job.
  4. they would take a lot of time off, but eventually return to work.

Ans: b

Section Ref: Module 1.1

2. Industrial-organizational psychologists are interested in all of the following except

  1. how people’s work affects their home life.
  2. how culture influences people’s perceptions of their working environments.
  3. how personality characteristics influence work behavior.
  4. how to best diagnose clinical disorders and offer therapy to employees.

Ans: d

Section Ref: Module 1.1

3. Dr. Duran was asked by company X to develop a selection system for hiring new employees and to revise the existing performance appraisal system. Dr. Duran was most likely asked to do this because of her experience in

  1. human factors psychology.
  2. personnel psychology.
  3. clinical psychology.
  4. organizational psychology.

Ans: b

Section Ref: Module 1.1

4. An organizational psychologist would be most likely concerned with

  1. helping people organize their schedules and daily planners.
  2. studying the interaction between humans and technology.
  3. understanding the emotional and motivational side of work.
  4. interviewing potential employees.

Ans: c

Section Ref: Module 1.1

5. Which of the following psychologists is most likely concerned with how humans interact with technology?

a. a personnel psychologist

b. a clinical psychologist

c. an organizational psychologist

d. a human factors psychologist

Ans: d

Section Ref: Module 1.1

6. Company Y has just designed a new checkout counter for a chain of supermarkets. This new checkout counter will allow the employees to scan and bag groceries more efficiently. Development of the new checkout counter was most likely done by a(n)

  1. personnel psychologist.
  2. organizational psychologist.
  3. human resources director.
  4. human factors psychologist.

Ans: d

Section Ref: Module 1.1

7. SIOP is Division 14 of the

  1. American Psychological Association.
  2. American Psychological Society.
  3. Industrial-Organizational Psychologist.
  4. Western Psychological Association.

Ans: a

Section Ref: Module 1.1

8. The division of the American Psychological Association that represents Industrial-Organizational psychology is

  1. Division 14.
  2. Division 3.
  3. Division 10.
  4. Division 17.

Ans: a

Section Ref: Module 1.1

9. The SIOP website is a good place for aspiring I-O psychologists to examine. All of the following are offered by the website except

    1. JobNet — matching employers with applicants.
    2. a list of SIOP publications.
    3. online I-O psychology courses.
    4. TIP — the SIOP quarterly newsletter.

Ans: c

Section Ref: Module 1.1

10. An electronics company announced they will double the number of drop off locations in its recycling program from 800 to 1600. This is most likely the result of 

a. an eco-sustainability goal

b. process efficiency

c. eco-benefits

d. cost-saving

Ans: a

Section Ref: Module 1.1

Bestsellers

Abnormal Child Psychology 7th Edition Mash Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $22.50.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadEdition:7Genres:Health, Medical, Hospital,Fitness, Science, PsychologyAuthor : Eric J. Mash, David A. WolfePublisher: Cengage Higher EducationISBN:1337624268ISBN :9781337624268y

Test Bank for Abnormal Psychology, 14th Edition By Ann M. Kring, Sheri L. Johnson

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN: 9781119395232

Test Bank For Research Methods Process Inquiry 8th By Edition Graziano Raulin

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN:0205907695 ISBN-13:9780205907694Authors: Anthony M Graziano, Michael L RaulinPublisher ‏ : ‎ Pearson; 8th edition

Test Bank For Psychology An Introduction, 11 edition Benjamin Lahey

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0078035163 ISBN-13: 978-0078035166Publisher ‏ : ‎ McGraw-Hill EducationAuthor: Benjamin Lahey

Writing for Psychology International Edition 4th Edition by Mark L. Mitchell - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

Test bank For Discovering Psychology the Science of Mind 1st Edition by Cacioppo Freberg

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 061818550X ISBN-13: 978-0618185504Authors: John T. Cacioppo, Laura FrebergPublisher: Cengage Learning; 1st edition

Work in the 21st Century: An Introduction to Industrial and Organizational Psychology, 4th Edition Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1118291207 ISBN-10: 9781118291207Author: Frank J. Landy, Jeffrey M. ContePublisher ‏ : ‎ WileyEdition: 4th

 

 

Product has been added to your cart