Test Bank Prescott’s Microbiology 11Th Edition By Joanne Willey

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1260409024 ISBN-10: 1260409023

In Stock

Original price was: $75.00.Current price is: $45.00.

Compare
SKU:000786000275

Test Bank For Prescott’s Microbiology 11Th Edition By Joanne Willey

Prescott’s Microbiology, 11e (Willey)

Chapter 2   Microscopy

1) The ________ is the point at which a lens focuses parallel beams of light.

Answer:  focal point

Topic:  Microscopy

Bloom’s/Accessibility:  1. Remember / Keyboard Navigation

ASM Topic:  Module 08 Microbiology Laboratory Skills

ASM Objective:  08.01 Properly prepare and view specimens for examination using microscopy (bright field and, if possible, phase contrast).

Learning Outcome:  02.01b Correlate lens strength and focal length

2) The ________ is the distance between the center of a lens and the point at which it focuses parallel beams of light.

Answer:  focal length

Topic:  Microscopy

Bloom’s/Accessibility:  1. Remember / Keyboard Navigation

ASM Topic:  Module 08 Microbiology Laboratory Skills

ASM Objective:  08.01 Properly prepare and view specimens for examination using microscopy (bright field and, if possible, phase contrast).

Learning Outcome:  02.01b Correlate lens strength and focal length

3) Light rays are refracted (bent) when they cross the interface between materials with different refractive indices.

Answer:  TRUE

Topic:  Microscopy

Bloom’s/Accessibility:  1. Remember / Keyboard Navigation

ASM Topic:  Module 08 Microbiology Laboratory Skills

ASM Objective:  08.01 Properly prepare and view specimens for examination using microscopy (bright field and, if possible, phase contrast).

Learning Outcome:  02.01a Relate the refractive indices of glass and air to the path light takes when it passes through a prism or convex lens

4) Confocal microscopes exhibit improved contrast and resolution by ________.

A) illumination of a large area of the specimen

B) blocking out stray light with an aperture located above the objective lens

C) use of light at longer wavelengths

D) use of ultraviolet light to illuminate the specimen

Answer:  B

Topic:  Microscopy

Bloom’s/Accessibility:  2. Understand / Keyboard Navigation

ASM Topic:  Module 08 Microbiology Laboratory Skills

ASM Objective:  08.01 Properly prepare and view specimens for examination using microscopy (bright field and, if possible, phase contrast).

Learning Outcome:  02.02a Evaluate the parts of a light microscope in terms of their contributions to image production and use of the microscope

5) A 30× objective and a 20× ocular produce a total magnification of ________.

A) 230×

B) 320×

C) 50×

D) 600×

Answer:  D

Topic:  Microscopy

Bloom’s/Accessibility:  3. Apply / Keyboard Navigation

ASM Topic:  Module 08 Microbiology Laboratory Skills

ASM Objective:  08.01 Properly prepare and view specimens for examination using microscopy (bright field and, if possible, phase contrast).

Learning Outcome:  02.02a Evaluate the parts of a light microscope in terms of their contributions to image production and use of the microscope

6) A 45× objective and a 10× ocular produce a total magnification of ________.

A) 900×

B) 55×

C) 450×

D) 145×

Answer:  C

Topic:  Microscopy

Bloom’s/Accessibility:  3. Apply / Keyboard Navigation

ASM Topic:  Module 08 Microbiology Laboratory Skills

ASM Objective:  08.01 Properly prepare and view specimens for examination using microscopy (bright field and, if possible, phase contrast).

Learning Outcome:  02.02a Evaluate the parts of a light microscope in terms of their contributions to image production and use of the microscope

7) A microscope that exposes specimens to ultraviolet, violet, or blue light and forms an image with the light emitted at a different wavelength is called a ________ microscope.

A) phase-contrast

B) dark-field

C) scanning electron

D) fluorescence

Answer:  D

Topic:  Microscopy

Bloom’s/Accessibility:  1. Remember / Keyboard Navigation

ASM Topic:  Module 08 Microbiology Laboratory Skills

ASM Objective:  08.01 Properly prepare and view specimens for examination using microscopy (bright field and, if possible, phase contrast).

Learning Outcome:  02.02c Create a table that compares and contrasts the various types of light microscopes in terms of their uses, how images are created, and the quality of images produced

8) Immersion oil can be used to increase the resolution achieved with some microscope lenses because it increases the ________ between the specimen and the objective lens.

A) optical density

B) refractive index

C) optical density and refractive index

D) neither optical density nor refractive index

Answer:  B

Topic:  Microscopy

Bloom’s/Accessibility:  2. Understand / Keyboard Navigation

ASM Topic:  Module 08 Microbiology Laboratory Skills

ASM Objective:  08.01 Properly prepare and view specimens for examination using microscopy (bright field and, if possible, phase contrast).

Learning Outcome:  02.01a Relate the refractive indices of glass and air to the path light takes when it passes through a prism or convex lens

9) A substage condenser is used to focus light onto the specimen, which increases the resolution of a light microscope.

Answer:  TRUE

Topic:  Microscopy

Bloom’s/Accessibility:  2. Understand / Keyboard Navigation

ASM Topic:  Module 08 Microbiology Laboratory Skills

ASM Objective:  08.01 Properly prepare and view specimens for examination using microscopy (bright field and, if possible, phase contrast).

Learning Outcome:  02.02a Evaluate the parts of a light microscope in terms of their contributions to image production and use of the microscope

10) The ________ is the distance between the specimen and the objective lens when the specimen is in focus.

Answer:  working distance

Topic:  Microscopy

Bloom’s/Accessibility:  1. Remember / Keyboard Navigation

ASM Topic:  Module 08 Microbiology Laboratory Skills

ASM Objective:  08.01 Properly prepare and view specimens for examination using microscopy (bright field and, if possible, phase contrast).

Learning Outcome:  02.02a Evaluate the parts of a light microscope in terms of their contributions to image production and use of the microscope

Bestsellers

Test Bank For A Topical Approach to Lifespan Development 9Th Edition By Santrock

Original price was: $55.00.Current price is: $33.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1259708787 ISBN-10: 1259708780

Test Bank For American Government Institutions & Policies 14th Edition by James Q. Wilson

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1285195094 ISBN-10: 1285195094

Test Bank Prescott's Microbiology 11Th Edition By Joanne Willey

Original price was: $75.00.Current price is: $45.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1260409024 ISBN-10: 1260409023

Test Bank For Adult Development and Aging The Canadian Experience by Lori Harper

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0176594132 ISBN-13: 978-0176594138

Test Bank For Human Sexuality Diversity in Contemporary Society 10th Edition By William Yarber

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN10: 1260397122, ISBN13: 9781260397123

Test Bank For American Government Institutions and Policies, Brief Version 12th Edition by James Q. Wilson

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1305109001 ISBN-10: 1305109007

Test Bank Human Geography 1st Edition by Jon Malinowski

Original price was: $55.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadAuthor David H Kaplan ProfessorInstant DeliverySecure Multi Payment Options

 

 

Product has been added to your cart