Test Bank of Abnormal Psychology in a Changing World Nevid 9th Edition

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0205961711 ISBN-13: 978-0205961719Authors: Jeffrey S. Nevid Ph.D., Spencer A. RathusBeverly S GreenePublisher ‏ : ‎ Pearson; 9th edition

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.

Compare
SKU:000786000826

Test Bank of Abnormal Psychology in a Changing World Nevid 9th Edition

1

Introduction and Methods of Research

Multiple-Choice Questions

    1. Which emotional concern has developed in the police photographer who described his                     

           crime scene experiences?

a.angerc. fear

b. sadnessd. loneliness

ANSWER: C

Diff: 1 Page: 2

Topic: Chapter Introduction

Textbook LO:  Introduction

Skill: Factual

    2. In “Cowering Under the Covers,” the woman with bipolar disorder     

reports that when she goes beyond the stage of feeling exhilaration, she _________. 

a.   becomes manic        

b.  experiences calm

c. develops  suicidal thoughts

d. argues with her husband

ANSWER: A

Diff: 2 Page: 3

Topic: Chapter Introduction

Textbook LO:  Introduction

Skill: Factual

    3. Thomas, the young man with paranoid schizophrenia and major depression,  

            experienced severe symptoms until he ______.                    

a.  received two months of treatment in the psychiatric hospital  

b.  found the correct medication

c.  underwent electroconvulsive therapy

d.  was given a prefrontal lobotomy

ANSWER: B

Diff: 1Page: 3

Topic: Chapter Introduction

Textbook LO:  1.1

Skill: Factual

4.An abnormal behavior pattern that is associated with states of intense emotional distress or an impaired ability to function is a(n) ______.

a.abreactionc.perceptual set

b.reaction formationd.psychological disorder

ANSWER: D

Diff: 1 Page: 3

Topic: Chapter Introduction

Textbook LO: 1.1

Skill: Factual

    5.Abnormal psychology deals chiefly with ______.

a.diseases            c.   abnormal behaviors

b.traits            d.   problems of immaturity

ANSWER: C

Diff: 1Page: 3

Topic: Chapter Introduction

Textbook LO:  1.1

Skill: Factual

    6. The branch of psychology that deals with the description, causes, and treatment of abnormal 

behavior patterns is ______ psychology.

a.abnormalc.evolutionary

b.sociald.developmental

ANSWER: A

Diff: 1 Page: 3 

Topic: Chapter Introduction

Textbook LO: 1.1

Skill: Factual

7. According to the World Health Organization, which of the 17 countries surveyed had the highest rates of diagnosable psychological disorders? 

a.France c.Haiti 

b.United Statesd.Latvia

ANSWER: B

Diff: 1 Page: 4

Topic: Chapter Introduction

Textbook LO:  1.1

Skill: Factual

8. The term mental disorder is derived from which of the following models?

a. epigeneticc. medical

b. sociologicald. psychological

ANSWER: C

Diff: 1 Page: 4

Topic: Chapter Introduction

Textbook LO:  1.1

Skill: Factual

9. Who is affected by abnormal behavior?                                                  

     a. Only those who are mentally ill themselves                                              

       b.Only those who are related to individuals with a mental illness

       c. Only those who work with individuals with a mental illness

      d. Virtually everyone

ANSWER: D

Diff: 1Page: 4

Topic: Chapter Introduction

Textbook LO:  1.1

Skill: Conceptual

  10. Nearly one in ______ Americans is directly affected by a diagnosable mental illness at some point 

in their lives.

a.twoc.four

b.threed.five

ANSWER: A

Diff: 3 Page: 3

Topic: Chapter Introduction

Textbook LO:  1.1

Skill: Factual

 

Bestsellers

Abnormal Child Psychology 7th Edition Mash Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $22.50.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadEdition:7Genres:Health, Medical, Hospital,Fitness, Science, PsychologyAuthor : Eric J. Mash, David A. WolfePublisher: Cengage Higher EducationISBN:1337624268ISBN :9781337624268y

Test Bank for Abnormal Psychology, 14th Edition By Ann M. Kring, Sheri L. Johnson

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN: 9781119395232

Test Bank For Research Methods Process Inquiry 8th By Edition Graziano Raulin

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN:0205907695 ISBN-13:9780205907694Authors: Anthony M Graziano, Michael L RaulinPublisher ‏ : ‎ Pearson; 8th edition

Test Bank For Psychology An Introduction, 11 edition Benjamin Lahey

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0078035163 ISBN-13: 978-0078035166Publisher ‏ : ‎ McGraw-Hill EducationAuthor: Benjamin Lahey

Writing for Psychology International Edition 4th Edition by Mark L. Mitchell - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

Test bank For Discovering Psychology the Science of Mind 1st Edition by Cacioppo Freberg

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 061818550X ISBN-13: 978-0618185504Authors: John T. Cacioppo, Laura FrebergPublisher: Cengage Learning; 1st edition

Work in the 21st Century: An Introduction to Industrial and Organizational Psychology, 4th Edition Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1118291207 ISBN-10: 9781118291207Author: Frank J. Landy, Jeffrey M. ContePublisher ‏ : ‎ WileyEdition: 4th

 

 

Product has been added to your cart