Test Bank For The Language of Medicine 11th Edition By Chabner

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-0323370813 ISBN-10: 0323370810

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.

Compare
SKU:000786000484

Test Bank For The Language of Medicine 11th Edition By Chabner

MULTIPLE CHOICE

1. Amniocentesis:

a.

Incision of the abdomen

b.

Paracentesis

c.

Surgical puncture to remove fluid from the abdomen

d.

Puncture of the chest region

e.

Surgical puncture to remove fluid from the sac around the embryo

ANS: E REF: p. 79 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

2. Inflammation of lymph tissue in the throat:

a.

Bronchitis

b.

Laryngitis

c.

Pharyngeal

d.

Tonsilitis

e.

Tonsillitis

ANS: E REF: p. 80 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

3. Falling, drooping, prolapse:

a.

-pathy

b.

-ptosis

c.

-trophy

d.

-plasty

e.

-plasm

ANS: B REF: p. 82 OBJ: Define and review suffixes.

4. Blood is held back from an area:

a.

Thrombocyte

b.

Anemia

c.

Ischemia

d.

Hematoma

e.

Hemolysis

ANS: C REF: p. 79 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

5. Death:

a.

neur/o

b.

nephr/o

c.

neutr/o

d.

nucle/o

e.

necr/o

ANS: E REF: p. 77 OBJ: Define and review suffixes.

6. Acromegaly:

a.

Exocrine disorder of bone enlargement

b.

Enlargement of extremities after puberty due to pituitary gland problem

c.

Abnormal growth of bones before puberty

d.

Endocrine gland problem in young children

e.

Fear of extremities (heights)

ANS: B REF: p. 76 | p. 1 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

7. Pain in the ear:

a.

Pleurodynia

b.

Otitis

c.

Otalgia

d.

Osteitis

e.

Neuralgia

ANS: C REF: pp. 77-78 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

8. Continuing over a long period of time:

a.

Chronic

b.

Acute

c.

Chromic

d.

Relapse

e.

Remission

ANS: A REF: p. 85 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

9. Small artery:

a.

Capillary

b.

Arteriole

c.

Venule

d.

Lymph vessel

e.

Blood vessel leading from the heart

ANS: B REF: p. 84 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

10. Instrument to visually examine:

a.

-scope

b.

-scopy

c.

-opsy

d.

-stasis

e.

-tomy

ANS: A REF: p. 83 OBJ: Define and review suffixes.

11. Hernia of the urinary bladder:

a.

Rectocele

b.

Inguinal hernia

c.

Hiatal hernia

d.

Rectalgia

e.

Cystocele

ANS: E REF: p. 86 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

12. Tumor of bone marrow (cancerous):

a.

Myosarcoma

b.

Multiple myeloma

c.

Osteogenic sarcoma

d.

Adenocarcinoma

e.

Metastasis

ANS: B REF: p. 81 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

13. X-ray record of the spinal cord:

a.

Electroencephalogram

b.

Bone scan

c.

Myogram

d.

Myelogram

e.

Electromyogram

ANS: D REF: p. 77 | p. 80 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

14. Berry-shaped (spheroidal) bacteria:

a.

staphyl/o

b.

pneum/o

c.

-cele

d.

strept/o

e.

-cocci

ANS: E REF: p. 77 OBJ: Define and review suffixes.

15. Neutrophil:

a.

Lymphocyte

b.

Polymorphonuclear leukocyte

c.

Monocyte

d.

Mononuclear agranulocyte

e.

Platelet

ANS: B REF: p. 88 OBJ: Identify functions of blood cells.

Bestsellers

Test Bank For Primary Care: Interprofessional Collaborative Practice 6th Edition

Original price was: $55.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-0323570152 ISBN-10: 0323570151

Test Bank For Phlebotomy A Competency Based Approach 5Th Edition By Kathryn Booth

Original price was: $75.00.Current price is: $34.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN10: 1259608565 ISBN13: 9781259608568

Test Bank For Addiction Treatment 4th Edition by Katherine

Original price was: $55.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1305943308 ISBN-10: 1305943309

Wilkins Clinical Assessment in Respiratory Care 7th Edition By Heuer - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-0323100298 ISBN-10: 0323100295Publisher ‏ : ‎ MosbyAuthors:  Al Heuer Edition: 7th

Test Bank For The Language of Medicine 11th Edition By Chabner

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-0323370813 ISBN-10: 0323370810

Test Bank For Principles And Applications of Assessment in Counseling 5th Edition by Susan C. Whiston

Original price was: $65.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1305271487 ISBN-10: 1305271483

Introduction To Global Health 2nd Edition Jacobsen - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $27.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1284109151 ISBN-13: 9781284109153Publisher: Jones & Bartlett LearningAuthor: Kathryn H. Jacobsen

 

 

Product has been added to your cart