Test Bank For The Human Body In Health And Disease 6th Edition By Patton

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0323101240 ISBN-13: 978-0323101240

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.

Compare
SKU:000786000478

Test Bank For The Human Body In Health And Disease 6th Edition By Patton

Chapter 2: Chemistry of Life Test Bank

MULTIPLE CHOICE

1.Which subatomic particle has a positive charge?

A.

proton

C.

electron

B.

neutron

D.

nucleus

ANS:APTS:1DIF:Memorization

REF: Page 27 TOP: Atoms

2.Which subatomic particle has no charge?

A.

proton

C.

electron

B.

neutron

D.

nucleus

ANS:BPTS:1DIF:Memorization

REF: Page 27 TOP: Atoms

3.Which subatomic particle has a negative charge?

A.

proton

C.

electron

B.

neutron

D.

nucleus

ANS:CPTS:1DIF:Memorization

REF: Page 27 TOP: Atoms

4.Which subatomic particle is found in the nucleus?

A.

proton

C.

electron

B.

neutron

D.

both A and B

ANS:DPTS:1DIF:Memorization

REF: Page 27 TOP: Atoms

5.Electrons are found

A.

in the nucleus

B.

in orbitals

C.

at various distances from the nucleus called energy levels

D.

both B and C

ANS: D PTS: 1 DIF: Application REF: Pages 27-28

TOP: Atoms

6.The atomic number of an atom is the number of

A.

protons

C.

electrons

B.

neutrons

D.

both A and B

ANS:APTS:1DIF:Memorization

REF: Page 27 TOP: Atoms

7.The atomic mass of an atom is the number of

A.

protons

C.

electrons

B.

neutrons

D.

both A and B

ANS:DPTS:1DIF:Memorization

REF: Page 27 TOP: Atoms

8.The subatomic particle that determines how an atom unites with other atoms is the

A.

proton

C.

electron

B.

neutron

D.

both A and B

ANS:CPTS:1DIF:Memorization

REF: Page 27 TOP: Atoms

9.An atom that contains 20 protons, 21 neutrons, and 20 electrons has an atomic number of

A.

20

C.

40

B.

41

D.

61

ANS: A PTS: 1 DIF: Application REF: Page 27

TOP: Atoms

10.An atom that contains 20 protons, 21 neutrons, and 20 electrons has an atomic mass of

A.

20

C.

40

B.

41

D.

61

ANS: B PTS: 1 DIF: Application REF: Page 27

TOP: Atoms

11.An atom that contains 20 protons, 21 neutrons, and 20 electrons has

A.

a positive charge

B.

a negative charge

C.

no charge (electrically neutral)

D.

not enough information is given to determine its charge

ANS: C PTS: 1 DIF: Application REF: Page 27

TOP: Atoms

12.Which of these elements is not one of the four elements that make up most of the human body?

A.

carbon

C.

oxygen

B.

nitrogen

D.

calcium

ANS:DPTS:1DIF:Memorization

REF:Page 28TOP:Elements, molecules, and compounds

13.Bonds that usually dissociate in water to form electrolytes are _____ bonds.

A.

ionic

C.

organic

B.

covalent

D.

both B and C

ANS:APTS:1DIF:Memorization

REF: Page 29 TOP: Ionic bonds

14.The bonds formed when electrons are shared are called

A.

electrolytes

C.

covalent bonds

B.

ionic bonds

D.

inorganic bonds

ANS:CPTS:1DIF:Memorization

REF:Page 30TOP:Covalent bonds

15.The process of dehydration synthesis

A.

uses water to turn large molecules into smaller ones

B.

adds a molecule of water to the reactants

C.

converts smaller molecules into larger ones by removing water

D.

both A and B

ANS:CPTS:1DIF:Memorization

REF: Page 31 TOP: Water

Bestsellers

Advanced Health Assessment & Clinical Diagnosis in Primary Care 5th Edition test bank

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadEdition: 5thPages: 528Copyright year: 2016Publisher: Mosby

Test Bank For Foundations for Population Health in Community Public Health Nursing 5th Edition Stanhope

Original price was: $55.00.Current price is: $23.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-0323443838 ISBN-10: 0323443834

Test Bank For Population And Community Health Nursing 6 Ed By Mary JO Clark

Original price was: $75.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0133859592, ISBN-13: 9780133859591

Test Bank For NURSING HEALTH ASSESSMENT 3rd Edition By Dillon

Original price was: $55.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 9780803644007, ISBN-13: 978-0803644007

Essentials of Public Health 2nd Edition Turnock - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1449600220 ISBN-13: 978-1449600228Publisher: Jones & Bartlett Learning; 2nd editionAuthor: Bernard Turnock

Public Health Nursing Practice 4th Edition - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1416050043 ISBN-13: 978-1416050049Publisher ‏ : ‎ Saunders; 4th editionAuthors: Frances A. Maurer MS RN-BCClaudia M. Smith PhD MPH RN-BC

Electronic Health Records And Nursing by Gartee & beal - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 9780131383722 ISBN-13: 978-0131383722Publisher ‏ : ‎ Pearson; 1st editionAuthor: Richard Gartee

 

 

Product has been added to your cart