Test Bank For Principles And Labs for Fitness and Wellness 13th Edition by Wener W.K. Hoeger

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1305251076 ISBN-10: 1305251075

In Stock

Original price was: $75.00.Current price is: $40.00.

Compare
SKU:000786000285

Test Bank For Principles And Labs for Fitness and Wellness 13th Edition by Wener W.K. Hoeger

Chapter 02 – Behavior Modification

True / False

1. Scientific evidence shows that most people today are maintaining a healthy lifestyle program.​

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

REFERENCES:   Introduction

LEARNING OBJECTIVES:   PLFW.HOEG.16.2.1 – Learn the effects of environment on human behavior.

OTHER:   Bloom’s: Remember

2. ​The food industry spends less money advertising a single food product than the federal government spends promoting MyPlate.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

REFERENCES:   Environmental Influence on Diet and Nutrition

LEARNING OBJECTIVES:   PLFW.HOEG.16.2.1 – Learn the effects of environment on human behavior.

OTHER:   Bloom’s: Understand

3. Indifference and helplessness underscore a defeatist thought process, i.e., that we have no control over our health.​

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

REFERENCES:   Barriers to Change

LEARNING OBJECTIVES:   PLFW.HOEG.16.2.2 – Understand obstacles that hinder the ability to change behavior.

OTHER:   Bloom’s: Understand

4. People who believe they have control over what happens to them in life are said to have an external locus of control.​

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

REFERENCES:   Motivation and Locus of Control

LEARNING OBJECTIVES:   PLFW.HOEG.16.2.3 – Explain the concepts of motivation and locus of control.

OTHER:   Bloom’s: Understand

5. Motivation comes from within, but is influenced by external factors that control behavior.​

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

REFERENCES:   Motivation and Locus of Control

LEARNING OBJECTIVES:   PLFW.HOEG.16.2.3 – Explain the concepts of motivation and locus of control.

OTHER:   Bloom’s: Understand

6. The transtheoretical model of change illustrates change as a gradual process that involves several stages.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

REFERENCES:   Behavior Change Theories

LEARNING OBJECTIVES:   PLFW.HOEG.16.2.4 – Identify the stages of change.

OTHER:   Bloom’s: Remember

7. The humanistic theory of change states that people tend to share common goals when it comes to personal development.​

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

REFERENCES:   Behavior Change Theories

LEARNING OBJECTIVES:   PLFW.HOEG.16.2.4 – Identify the stages of change.

OTHER:   Bloom’s: Understand

8. In behavior modification, consciousness-raising involves obtaining information about the problem so you can make a better decision about the problem behavior.​

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

REFERENCES:   The Process of Change

LEARNING OBJECTIVES:   PLFW.HOEG.16.2.5 – Describe the processes of change.

OTHER:   Bloom’s: Remember

9. When countering, a person will restructure physical surroundings to avoid problem behaviors and decrease temptations.​

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

REFERENCES:   The Process of Change

LEARNING OBJECTIVES:   PLFW.HOEG.16.2.6 – Explain techniques that will facilitate the process of change.

OTHER:   Bloom’s: Understand

10. The “A” in SMART goals stands for acceptable goals that are compatible with those of others when a group effort is required.​

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

REFERENCES:   Techniques of Change

LEARNING OBJECTIVES:   PLFW.HOEG.16.2.7 – Describe the role of SMART goal setting in the process of change.

OTHER:   Bloom’s: Understand

 

Bestsellers

Test Bank For Fitness and Wellness in Canada 1st Edition by Atkinson

Original price was: $75.00.Current price is: $50.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1492589837ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1492589839Publisher ‏ : ‎ Human Kinetics, Inc.; First editionAuthors: Sarah J. Woodruff Atkinson, Carol Armbruster,Ellen M. Evans, Catherine M. Sherwood-Laughlin

Mastering Competencies Family Therapy 2nd Edition By Gehart -Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1285075420 ISBN-13: 9781285075426Published By: Cengage LearningAuthors: Diane R. Gehart

Your Health Today Choices in a Changing Society, 6th Edition Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1259423284 ISBN-10: 125942328XAuthor: Michael Teague Sara Mackenzie David RosenthalPublisher ‏ : ‎ McGraw Hill

Test Bank For A Wellness Way of Life 11th Edition by Gwen Robbins

Original price was: $55.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-0073523507 ISBN-10: 9780073523507

Test Bank For Principles and Labs for Physical Fitness 10th Edition by Wener W.K. Hoeger

Original price was: $75.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1305251403 ISBN-10: 1305251407

Test Bank For Principles And Labs for Fitness and Wellness 13th Edition by Wener W.K. Hoeger

Original price was: $75.00.Current price is: $40.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1305251076 ISBN-10: 1305251075

 

 

Product has been added to your cart