Test Bank For Practical PC 7e June Jamrich Parsons Dan Oja

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1285077307 ISBN-10: 128507730X

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $10.00.

Compare
SKU:000786000268

Test Bank For Practical PC 7e June Jamrich Parsons Dan Oja

Practical PC 7 Chapter 3: Getting Started with Software

TRUE/FALSE

1.To discover if an application will work on your digital device, you can check the software’s operating system.

ANS: F PTS: 1 REF: 39

2.A software product that’s installed on your computer’s hard disk is referred to as local software.

ANS: T PTS: 1 REF: 40

3.Software updates usually require users to pay fees.

ANS: F PTS: 1 REF: 42

4.Open source software is marketed for profit by software publishers that require strict adherence to copyright rules.

ANS: F PTS: 1 REF: 47

5.Freeware is distributed free of charge.

ANS: T PTS: 1 REF: 47

6.Some software includes a setup module that guides you through the installation process.

ANS: T PTS: 1 REF: 41

7.Before you can install and use software from the Internet, you have to upload it.

ANS: F PTS: 1 REF: 41

8.To correctly uninstall a local application on a Windows computer, it is essential to use an uninstall utility.

ANS: T PTS: 1 REF: 43

9.The concept of using software supplied over the Internet from a remote server is sometimes referred to as cloud computing.

ANS: T PTS: 1 REF: 44

10.A local app is designed for a handheld device, such as a smartphone, a tablet computer, or an enhanced media player.

ANS: F PTS: 1 REF: 45

MODIFIED TRUE/FALSE

1.The installation process specifies the operating system and minimum hardware capabilities necessary for a software product to work correctly. _________________________

ANS: F, system requirements

PTS: 1 REF: 39

2.A menu bar provides access to commands used to control applications. _________________________

ANS: T PTS: 1 REF: 49

3.Many Web apps, such as Gmail and Facebook, require installation on your local computer. _________________________

ANS: F, require no installation at all

PTS: 1 REF: 44

4.Demo software is often developed as a public, collaborative effort of volunteers. _________________________

ANS: F, Open source

PTS: 1 REF: 47

5.Software that’s installed on your computer’s hard drive is referred to as a local software. _________________________

ANS: T PTS: 1 REF: 40

Bestsellers

Test Bank for Understanding Computers: Today and Tomorrow, Comprehensive, 16th Edition, Deborah Morley, Charles S. Parker

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadAuthor: Deborah Morley Charles S. ParkerPublisher ‏ : ‎ Cengage LearningISBN-13: 978-1305656314ISBN-10: 1305656318

Test Bank For A Guide to Designing and Implementing Local And Wide Area Networks, 2nd Edition Michael Palmer, Bruce Sinclair

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-0619121228 ISBN-10: 061912122X

Test Bank for Android How To Program 3rd Edition By Deitel & Deitel

Original price was: $55.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10 ‏ : ‎ 9780134444307ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0134444307Publisher ‏ : ‎ Pearson; 3rd editionAuthor: Paul Deitel, Harvey Deitel

Test Bank For A Guide to Service Desk Concepts 4e Donna Knapp

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1285063454 ISBN-10: 1285063457

Test Bank For A Guide to Computer User Support for Help Desk and Support Specialists 6e Fred Beisse

Original price was: $55.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1285852683 ISBN-10: 1285852680

Test Bank For Practical PC 7e June Jamrich Parsons Dan Oja

Original price was: $55.00.Current price is: $10.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1285077307 ISBN-10: 128507730X

Test Bank For Integrated Business Processes With ERP Systems 1st Edition by Simha R.Magal

Original price was: $75.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN:9780470478448

 

 

Product has been added to your cart