Test Bank for Physics for Scientists and Engineers 9th Edition by Serway

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1133954057 ISBN-10: 1133954057

In Stock

Original price was: $75.00.Current price is: $28.00.

Compare
SKU:000786000242

Test Bank for Physics for Scientists and Engineers 9th Edition by Serway

Chapter 2—Motion in One Dimension

MULTIPLE CHOICE

1.The position of a particle moving along the x axis is given by x = (21 22t 6.0t2)m, where t is in s. What is the average velocity during the time interval t = 1.0 s to t = 3.0 s?

a.

6.0 m/s

b.

4.0 m/s

c.

2.0 m/s

d.

8.0 m/s

e.

8.0 m/s

ANS: C PTS: 2 DIF: Average

2.A bullet is fired through a board, 14.0 cm thick, with its line of motion perpendicular to the face of the board. If it enters with a speed of 450 m/s and emerges with a speed of 220 m/s, what is the bullet’s acceleration as it passes through the board?

a.

500 km/s2

b.

550 km/s2

c.

360 km/s2

d.

520 km/s2

e.

275 km/s2

ANS: B PTS: 3 DIF: Challenging

3.The position of a particle moving along the x axis is given by x = 6.0t2 1.0t3, where x is in meters and t in seconds. What is the position of the particle when it achieves its maximum speed in the positive x direction?

a.

24 m

b.

12 m

c.

32 m

d.

16 m

e.

2.0 m

ANS: D PTS: 3 DIF: Challenging

4.The velocity of a particle moving along the x axis is given for t > 0 by vx = (32.0t 2.00t3) m/s, where t is in s. What is the acceleration of the particle when (after t = 0) it achieves its maximum displacement in the positive x direction?

a.

64.0 m/s2

b.

zero

c.

128 m/s2

d.

32.0 m/s2

e.

32.0 m/s2

ANS: A PTS: 3 DIF: Challenging

5.The position of a particle as it moves along the x axis is given for t > 0 by x = (t3 3t2 6t) m, where t is in s. Where is the particle when it achieves its minimum speed (after t = 0)?

a.

3 m

b.

4 m

c.

8 m

d.

2 m

e.

7 m

ANS: B PTS: 2 DIF: Average

6.The position of a particle as it moves along the x axis is given by x = 15e2t m, where t is in s. What is the acceleration of the particle at t = 1.0 s?

a.

22 m/s

b.

60 m/s

c.

8.1 m/s

d.

15 m/s

e.

35 m/s

ANS: C PTS: 2 DIF: Average

7.Vx is the velocity of a particle moving along the x axis as shown. If x = 2.0 m at t = 1.0 s, what is the position of the particle at t = 6.0 s?

a.

2.0 m

b.

2.0 m

c.

1.0 m

d.

1.0 m

e.

6.0 m

ANS: D PTS: 2 DIF: Average

8.A particle moving along the x axis has a position given by x = (24t – 2.0t3) m, where t is measured in s. What is the magnitude of the acceleration of the particle at the instant when its velocity is zero?

a.

24 m/s2

b.

zero

c.

12 m/s2

d.

48 m/s2

e.

36 m/s2

ANS: A PTS: 2 DIF: Average

9.At t = 0, a particle is located at x = 25 m and has a velocity of 15 m/s in the positive x direction. The acceleration of the particle varies with time as shown in the diagram. What is the velocity of the particle at t = 5.0 s?

a.

15 m/s

b.

15 m/s

c.

30 m/s

d.

0

e.

1.2 m/s

ANS: C PTS: 2 DIF: Average

10.At t = 0, a particle is located at x = 25 m and has a velocity of 15 m/s in the positive x direction. The acceleration of the particle varies with time as shown in the diagram. What is the position of the particle at t = 5.0 s?

a.

175 m

b.

125 m

c.

138 m

d.

154 m

e.

165 m

ANS: D PTS: 3 DIF: Challenging

Bestsellers

Test Bank For Infancy Development from Birth to Age 3, 2nd Edition By Dana Gross

Original price was: $100.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13:9780205115815

Test Bank For Adolescence 17th Edition John Santrock

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1260058786 ISBN-13: 978-1260058789

A Guide to Crisis Intervention 5th Edition Kanel - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $33.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1285739906 ISBN-13: 978-1285739908Publisher ‏ : ‎ Brooks/Cole; 5th editionAuthors: Kristi Kanel

Test Bank For Practicing College Learning Strategies 7th Edition by Carolyn H. Hopper

Original price was: $65.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1305109599 ISBN-10: 1305109597

WGU OBCI Strategy Change and Organizational Behavioral Concepts - Exam Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

Test Bank For Practical Research Planning And Design 11th Edition By PEARSON

Original price was: $95.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10 ‏: ‎9789352861941 ISBN-13 ‏: ‎978-9352861941

Vocational Training and Assessment 2nd Australian Edition By Jan Hill - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadEdition: 2nd1743763956 · 9781743763957By Dan Hill, Terry Hill, Lee Perlitz© 2016 | Published: July 18, 2016

 

 

Product has been added to your cart