Test Bank For Personal Nutrition 8th Edition by Marie A

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1111571139 ISBN-10: 1111571139

In Stock

Original price was: $65.00.Current price is: $30.00.

Compare
SKU:000786000207

Test Bank For Personal Nutrition 8th Edition by Marie A

Test Bank for Personal Nutrition 8e

Chapter 3 – Anatomy for Nutrition’s Sake

Question information key: 

ANS = correct answer; REF = textbook page reference; TOP = question topic

Multiple Choice

1. Another term for amylase is _____.

a. bile

b. ptyalin

c. chyme

d. bicarbonate

e. mucus

ANS: b REF: 75 TOP: The Digestive System—The Mouth

2. What may happen if the lower esophageal sphincter is not closed tight enough after eating?

a. Heartburn

b. High blood pressure

c. Burping

d. Hiccups

e. Diarrhea

ANS: a REF: 79 TOP: The Digestive System—The Esophagus

3. The digestion of which nutrient occurs in the stomach?

a. Vitamin B12

b. Lactose

c. Water

d. Protein

e. Fiber

ANS: d REF: 78 TOP: The Digestive System—The Stomach

4. Which of the following controls the flow of chyme into the small intestine?

a. Lower esophageal sphincter

b. Pyloric sphincter

c. Ileocecal valve

d. Oral cavity

e. Cortex

ANS: b REF: 76 TOP: The Digestive System—The Stomach

5. Which substance neutralizes stomach acid as chyme enters the small intestine?

a. Amylase

b. Pepsin

c. Bile

d. Bicarbonate

e. Glycogen

ANS: d REF: 79 TOP: The Digestive System—Small Intestine

6. Which nutrient stimulates peristalsis when present?

a. Protein

b. Fiber

c. Vitamins

d. Starch

e. Fat

ANS: b REF: 79 TOP: The Digestive System—Small Intestine

7. All of the following are examples of the smaller units that larger nutrients are broken down into except:

a. proteins.

b. glycerol.

c. fatty acids.

d. amino acids.

e. glucose.

ANS: a REF: 79 TOP: The Digestive System—Small Intestine

8. What is left after the digested mixture reaches the end of the small intestine?

a. Dissolved minerals

b. Glucose

c. Amino acids

d. Vitamins

e. Fat

ANS: a REF: 80 TOP: The Digestive System—Small Intestine

9. Which of the following is present in feces?

a. Water

b. Bile pigments

c. Bacteria

d. Fiber

e. All of the above

ANS: e REF: 82 TOP: The Digestive System—Large Intestine

10. Joe finds himself troubled with gas after eating certain foods. Which is not true about intestinal gas?

a. It comes directly from the food.

b. Another name for it is “flatus.”

c. It is produced from bacterial fermentation.

d. The quantity of the gas depends on the types of foods eaten.

e. The quality of the gas depends on the types of foods eaten.

ANS: a REF: 82 TOP: The Digestive System—Large Intestine

Bestsellers

Lutz’s Nutrition and Diet Therapy 7th Edition Mazur Litch Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadChapters: 22Format: PDFISBN-13: 978-0803668140ISBN-10: 0803668147Publisher: F.A. Davis CompanyAuthors: Erin E. Mazur, Nancy A. Litch

Test Bank For Nutrition Now 8th Edition By Judith E. Brown

Original price was: $112.00.Current price is: $45.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0357021657, ISBN-13: 9780357021651

Test Bank For Nutrition And You 4th Edition By Blake

Original price was: $80.00.Current price is: $45.00.
(0 Reviews)
Test Bank For Nutrition And You 4th Edition By Blake is an essential resource for anyone looking to improve their nutrition and health. This book provides clear and concise information on the latest scientific research on nutrition, as well as practical advice on how to make dietary changes that can improve your health. Test Bank For Nutrition And You 4th Edition By Blake is an invaluable resource for anyone interested in optimal health and nutrition.Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN: 9780134167497

Test Bank For Advanced Nutrition and Human Metabolism 5th Edition by Sareen S. Gropper

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13:978-0495116578 ISBN-10:0495116572

Test Bank For Personal Finance 6th Canadian Edition by Jack Kapoor

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10 ‏: ‎1259453146 ISBN-13 ‏: ‎978-1259453144

Test Bank For Nutrition Concepts And Controversies 2nd Edition by Ellie Whitney Frances Sizer

Original price was: $75.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

Test Bank For Nutrition Science and Applications, Binder Ready Version, 4th Edition Smolin, Grosvenor

Original price was: $75.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN: 978-1-119-22464-8, ISBN: 9781119224648

 

 

Product has been added to your cart