Test Bank For Personal Finance 11th Edition by E. Thomas Garman

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10 ‏ :1111531013 ISBN-13 :978-1111531010

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.

Compare
SKU:000786000196

Test Bank For Personal Finance 11th Edition by E. Thomas Garman

Chapter 2—Career Planning

TRUE/FALSE

1.Effective career planning will help you identify an employment pathway that aligns your interests and abilities with the tasks expected.

ANS: T PTS: 1 DIF: easy REF: p. 36

2.The time and effort you put into your career planning effort will affect how much income you earn and how far you advance in your career.

ANS: T PTS: 1 DIF: easy REF: p. 36

3.A career goal can be a specific job or field of work.

ANS: T PTS: 1 DIF: easy REF: p. 37

4.A career plan provides guidance to help you attain your career goals.

ANS: T PTS: 1 DIF: easy REF: p. 36

5.Interest inventories are the qualities that allow you to perform job-related tasks.

ANS: F

interest inventories help people assess the activities that give them satisfaction.

PTS: 1 DIF: easy REF: p. 37

6.According to the U.S. Census Bureau, adults with an advanced degree earn approximately $48,000 more per year than adults with only a high school diploma.

ANS: T PTS: 1 DIF: moderate REF: p. 37

7.According to the U.S. Census Bureau, adults with an advanced degree earn approximately $48,000 more per year than adults with only a bachelor’s degree.

ANS: F

those with advance degrees earn $26,000 more.

PTS: 1 DIF: moderate REF: p. 44

8.According to the U.S. Census Bureau, getting an advanced degree has a bigger impact on annual income (as compared to a bachelor’s degree) than getting a bachelor’s degree (as compared to graduating from high school).

ANS: T PTS: 1 DIF: moderate REF: p. 44

9.According to the U.S. Census Bureau, adults with a bachelor’s degree earn approximately $22,000 more per year than adults with only a high school diploma.

ANS: T PTS: 1 DIF: moderate REF: p. 44

10.An internship  may allow you to develop new skills as well as a chance to network.

ANS: T PTS: 1 DIF: easy REF: p. 39

Bestsellers

Personal Finance 6th Canadian Edition by Kapoor - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1259453146 ISBN-13: 978-1259453144Publisher ‏ : ‎ McGraw-Hill RyersonAuthor: Jack KapoorEdition: 6th

Test Bank For Personal Finance 11th Edition by E. Thomas Garman

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10 ‏ :1111531013 ISBN-13 :978-1111531010

Test Bank For PFIN 6th Edition by Billingsley

Original price was: $75.00.Current price is: $40.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1337118079 | ISBN-13: 9781337118071

Test Bank for Personal Finance 7Th Canadian edition By Kapoor

Original price was: $55.00.Current price is: $27.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN: 9781259651465 • 1259651460

Test Bank For Personal Nutrition 8th Edition by Marie A

Original price was: $65.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1111571139 ISBN-10: 1111571139

Test Bank For Personal Finance 6th Edition Madura

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
ISBN-10: 0134082567 ISBN-13: 9780134082561 Digital item No Waiting Time Instant Download

Test Bank For Personal Financial Planning 14th Edition by Billingsley

Original price was: $55.00.Current price is: $18.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1305862333 ISBN-10: 1305862333

 

 

Product has been added to your cart