Test Bank For Nutrition Now 8th Edition By Judith E. Brown

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0357021657, ISBN-13: 9780357021651

In Stock

Original price was: $112.00.Current price is: $45.00.

Compare
SKU:000786000111

Test Bank For Nutrition Now 8th Edition By Judith E. Brown

Unit 04 – Understanding Food and Nutrition Labels

True / False

1. ​Cookies sold at a local bakery must display a Nutrition Facts panel on the package.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

REFERENCES:   Nutrition Labeling

LEARNING OBJECTIVES:   NNOW.BRWN.17.4.1 – Explain the details of the four major areas covered by the nutrition labeling regulations.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

2. The “radura” symbol on a food package indicates that the food has been irradiated using X-rays, gamma rays, or electron beams.​

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

REFERENCES:   Nutrition Labeling

LEARNING OBJECTIVES:   NNOW.BRWN.17.4.1 – Explain the details of the four major areas covered by the nutrition labeling regulations.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

3. The amount of vitamins and minerals added due to the fortification of foods must be listed in the Nutrition Facts panel.​

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

REFERENCES:   Nutrition Labeling

LEARNING OBJECTIVES:   NNOW.BRWN.17.4.1 – Explain the details of the four major areas covered by the nutrition labeling regulations.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

4. Ingredients listed on the ingredient label are listed in descending order according to the number of calories each ingredient contributes.​

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

REFERENCES:   Nutrition Labeling

LEARNING OBJECTIVES:   NNOW.BRWN.17.4.1 – Explain the details of the four major areas covered by the nutrition labeling regulations.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

5. ndustry-initiated labeling systems are voluntary and generally employ science-based criteria for judging the nutrient qualities of food products.​

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

REFERENCES:   Other Nutrition Labeling Systems

LEARNING OBJECTIVES:   NNOW.BRWN.17.4.4 – Summarize the strengths and weaknesses of nutrition labeling systems on food packaging and calorie listings for food items.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

6. The term organic is not regulated by the USDA or any other government agency for use on food packages.​

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

REFERENCES:   Organic Foods

LEARNING OBJECTIVES:   NNOW.BRWN.17.4.3 – Compare the characteristics of organically and conventionally produced food products.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

7. Foods that are labeled organic cannot be grown from genetically modified seeds or treated by irradiation.​

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

REFERENCES:   Organic Foods

LEARNING OBJECTIVES:   NNOW.BRWN.17.4.3 – Compare the characteristics of organically and conventionally produced food products.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

8. Model health claims approved by the FDA cannot be modified or abbreviated when placed on food labels.​

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

REFERENCES:   Nutrition Labeling

LEARNING OBJECTIVES:   NNOW.BRWN.17.4.1 – Explain the details of the four major areas covered by the nutrition labeling regulations.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

9. Dietary supplements have to undergo rigorous testing and obtain FDA approval before they are sold.​

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

REFERENCES:   Dietary Supplement Labeling

LEARNING OBJECTIVES:   NNOW.BRWN.17.4.2 – Comment on nutrient content and health claims made on dietary supplement labels.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

10. The most common food additives are potassium and salt. ​

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

REFERENCES:   Nutrition Labeling

LEARNING OBJECTIVES:   NNOW.BRWN.17.4.1 – Explain the details of the four major areas covered by the nutrition labeling regulations.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

 

Bestsellers

Lutz’s Nutrition and Diet Therapy 7th Edition Mazur Litch Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadChapters: 22Format: PDFISBN-13: 978-0803668140ISBN-10: 0803668147Publisher: F.A. Davis CompanyAuthors: Erin E. Mazur, Nancy A. Litch

Test Bank For Nutrition Now 8th Edition By Judith E. Brown

Original price was: $112.00.Current price is: $45.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0357021657, ISBN-13: 9780357021651

Test Bank For Nutrition and Diet Therapy 9th Edition by Linda Kelley DeBruyne

Original price was: $75.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1305110404 ISBN-13: 9781305110403

Test Bank For Nutrition Essentials and Diet Therapy 11th Edition By Stacy Nix Peckenpaugh

Original price was: $95.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

Understanding Nutrition 12th Edition By Whitney Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN13: 9780538734653, ISBN10: 0538734655

Test bank for Nutrition and Diet Therapy 11th Edition by Ruth Roth

Original price was: $65.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadBook Name: Nutrition & Diet TherapyEdition : 11th EditionAuthor name: Ruth A. Roth

Test Bank For Nutrition for Life 3rd Edition by Thompson

Original price was: $75.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Test Bank For Nutrition For Life 3rd Edition By Thompson is a great resource for anyone who wants to learn more about nutrition. The book provides detailed information on the major nutrients and how they impact our health. It also includes a comprehensive review of the latest scientific research on nutrition.In addition, the book includes a section on meal planning and recipes. This makes it an ideal resource for anyone who wants to improve their diet and optimize their health. Test Bank For Nutrition For Life 3rd Edition By Thompson is an essential resource for anyone who wants to learn more about nutrition and how to make healthy food choices.Digital item No Waiting Time Instant DownloadAuthors: Thompson, ManoreEdition: 3rd EditionPublisher: PearsonCopyright: 2013

 

 

Product has been added to your cart