Test Bank For Nutrition and Diet Therapy 9th Edition by Linda Kelley DeBruyne

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1305110404 ISBN-13: 9781305110403

In Stock

Original price was: $75.00.Current price is: $35.00.

Compare
SKU:000786000133

Test Bank For Nutrition and Diet Therapy 9th Edition by Linda Kelley DeBruyne

True / False

1. When carbohydrates are plentiful, the human brain depends almost exclusively on them as an energy source.​

a. True

b. False

ANSWER: True

DIFFICULTY: Bloom’s: Remember

REFERENCES: 2.1 The Chemist’s View of Carbohydrates

LEARNING OBJECTIVES: NUTR.DEBR.16.02.2.1 – Identify the monosaccharides, disaccharides, and polysaccharides common in nutrition and list their major food sources.

2. Most fiber-rich foods are kcalorie-free.​

a. True

b. False

ANSWER: False

DIFFICULTY: Bloom’s: Understand

REFERENCES: 2.1 The Chemist’s View of Carbohydrates

LEARNING OBJECTIVES: NUTR.DEBR.16.02.2.1 – Identify the monosaccharides, disaccharides, and polysaccharides common in nutrition and list their major food sources.

3. A person consumes 2600 kcalories per day and 50 grams of carbohydrate from concentrated sweets. According to the USDA Food Patterns recommendations, this person’s sugar intake is within the guidelines.​

a. True

b. False

ANSWER: True

DIFFICULTY: Bloom’s: Apply

REFERENCES: 2.3 Health Effects of Sugars and Alternative Sweeteners

LEARNING OBJECTIVES: NUTR.DEBR.16.02.2.3 – Describe how added sugars can contribute to health problems and how alternative sweeteners may help to limit kcalories and sugar intake.

4. Experts agree that moderate amounts of sugar in the diet may pose a number of major health risks.​

a. True

b. False

ANSWER: False

DIFFICULTY: Bloom’s: Understand

REFERENCES: 2.3 Health Effects of Sugars and Alternative Sweeteners

LEARNING OBJECTIVES: NUTR.DEBR.16.02.2.3 – Describe how added sugars can contribute to health problems and how alternative sweeteners may help to limit kcalories and sugar intake.

5. A person consumes 2000 kcalories per day and 200 grams of carbohydrate. This person meets the current dietary recommendations for carbohydrate intake.​

a. True

b. False

ANSWER: False

DIFFICULTY: Bloom’s: Understand

REFERENCES: 2.4 Health Effects of Starch and Dietary Fiber

LEARNING OBJECTIVES: NUTR.DEBR. 16.02.2.4 – Identify the health benefits of, and recommendations for, starches and fibers.

6. Cindy consumed 2 servings of vegetables, 2 servings of fruit, 5 servings of whole grains, and 2 servings of legumes during the day. Cindy meets the DV recommendation for fiber for the day.​

a. True

b. False

ANSWER: True

DIFFICULTY: Bloom’s: Apply

REFERENCES: 2.4 Health Effects of Starch and Dietary Fibers

LEARNING OBJECTIVES: NUTR.DEBR.16.02.2.4 – Identify the health benefits of, and recommendations for, starches and fibers.

7. There are no health consequences associated with consuming excess fiber.​

a. True

b. False

ANSWER: False

DIFFICULTY: Bloom’s: Apply

REFERENCES: 2.4 Health Effects of Starch and Dietary Fibers

LEARNING OBJECTIVES: NUTR.DEBR.16.02.2.4 – Identify the health benefits of, and recommendations for, starches and fibers.

8. All plant foods have attributes that may reduce the risks of colon and rectal cancers.​

a. True

b. False

ANSWER: True

DIFFICULTY: Bloom’s: Remember

REFERENCES: 2.4 Health Effects of Starch and Dietary Fibers

LEARNING OBJECTIVES: NUTR.DEBR.16.02.2.4 – Identify the health benefits of, and recommendations for, starches and fibers.

9. Carbohydrate-rich foods are equal in the degree to which they elevate both blood glucose and insulin concentrations.​

a. True

b. False

ANSWER: False

DIFFICULTY: Bloom’s: Remember

REFERENCES: 2.5. The Glycemic Index in Nutrition Practice

LEARNING OBJECTIVES: NUTR.DEBR.16.02.2.5 – Describe the glycemic index and explain why its use in disease prevention is controversial.

10. Sugar consumption is a major cause of tooth decay.​

a. True

b. False

ANSWER: True

DIFFICULTY: Bloom’s: Apply

REFERENCES: 2.3 Health Effects of Sugars and Alternative Sweeteners

LEARNING OBJECTIVES: NUTR.DEBR.16.02.2.3 – Describe how added sugars can contribute to health problems and how alternative sweeteners may help to limit kcalories and sugar intake.

Bestsellers

Lutz’s Nutrition and Diet Therapy 7th Edition Mazur Litch Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadChapters: 22Format: PDFISBN-13: 978-0803668140ISBN-10: 0803668147Publisher: F.A. Davis CompanyAuthors: Erin E. Mazur, Nancy A. Litch

Test Bank For Nutrition Now 8th Edition By Judith E. Brown

Original price was: $112.00.Current price is: $45.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0357021657, ISBN-13: 9780357021651

Test Bank For Personal Nutrition 8th Edition by Marie A

Original price was: $65.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1111571139 ISBN-10: 1111571139

Test Bank For Nutrition Concepts And Controversies 14th Edition By Sizer

Original price was: $75.00.Current price is: $50.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1305627997 ISBN-13: 9781305627994

Test Bank for Nutrition Through the Life Cycle 4th Edition By by Judith E. Brown

Original price was: $75.00.Current price is: $50.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0538733411, ISBN-13: 9780538733410

Test Bank For NUTR 1st Edition by McGuire

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1111578923 ISBN-13: 978-1111578923

Test Bank For Nutrition Concepts and Controversies MyPlate Update 12th Edition By Frances Sizer

Original price was: $55.00.Current price is: $15.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-0538734943 ISBN-10: 0538734949

 

 

Product has been added to your cart