Test bank for Nutrition and Diet Therapy 11th Edition by Ruth Roth

Digital item No Waiting Time Instant DownloadBook Name: Nutrition & Diet TherapyEdition : 11th EditionAuthor name: Ruth A. Roth

In Stock

Original price was: $65.00.Current price is: $28.00.

Compare
SKU:000786000132

Test Bank for Nutrition and Diet Therapy 11th Edition by Ruth Roth

CHAPTER 3: DIGESTION, ABSORPTION, AND METABOLISM

MULTIPLE CHOICE

1.What area of the stomach does the bolus of food first enter?

a.

fundus

c.

body of the stomach

b.

pylorus

d.

duodenum

ANS: A PTS: 1 DIF: A TOP: Digestion

2.Which of the following is a hormone that triggers the release of gastric juices?

a.

gastrin

c.

trypsin

b.

pepsin

d.

secretin

ANS: A PTS: 1 DIF: A TOP: Digestion

3.Which hormone causes the release of sodium bicarbonate to neutralize the acidity of chyme?

a.

gastrin

c.

secretin

b.

pepsin

d.

none of the above

ANS: C PTS: 1 DIF: A TOP: Digestion

4.Projecting from the small intestine are microscopic fingerlike projections known as ____.

a.

villi

c.

capillaries

b.

cilia

d.

both a and b

ANS: A PTS: 1 DIF: A TOP: Absorption

5.What is the name of the process that takes released energy and builds new substances from simpler ones?

a.

anabolism

c.

oxidation

b.

catabolism

d.

metabolism

ANS: A PTS: 1 DIF: A TOP: Metabolism

6.Which of the following factors does not contribute to one’s basal metabolic rate (BMR)?

a.

lean body mass

c.

heredity

b.

daily activity

d.

climate

ANS: B PTS: 1 DIF: A TOP: Basal Metabolic Rate

7.Which statement is true?

a.

As lean body mass decreases, so does one’s BMR.

b.

As lean body mass decreases, one’s BMR increases.

c.

There is no relationship between BMR and lean body mass.

d.

BMR is inversely related to lean body mass.

ANS: A PTS: 1 DIF: B TOP: Basal Metabolic Rate

8.Metabolism is the body’s ____.

a.

use of energy to conserve nutrients

b.

use of food to create energy

c.

process whereby food is broken down into smaller parts

d.

all of the above

ANS: B PTS: 1 DIF: A TOP: Metabolism

9.The process of digestion begins in the ____.

a.

esophagus

c.

mouth

b.

stomach

d.

small intestine

ANS: C PTS: 1 DIF: A TOP: Digestion

10.What term is used to describe the movement caused by rhythmic contractions of the muscular wall of the gastrointestinal tract?

a.

mechanical

c.

peristalsis

b.

chemical

d.

hydrolysis

ANS: C PTS: 1 DIF: A TOP: Digestion

Bestsellers

Lutz’s Nutrition and Diet Therapy 7th Edition Mazur Litch Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadChapters: 22Format: PDFISBN-13: 978-0803668140ISBN-10: 0803668147Publisher: F.A. Davis CompanyAuthors: Erin E. Mazur, Nancy A. Litch

Test Bank For Nutrition Now 8th Edition By Judith E. Brown

Original price was: $112.00.Current price is: $45.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0357021657, ISBN-13: 9780357021651

Test Bank For Nutrition Now 7th Edition by Judith E. Brown

Original price was: $115.00.Current price is: $50.00.
(0 Reviews)
Test Bank for Nutrition Now, 7th Edition by Judith E. Brown provides students with a solid foundation in nutrition, teaching them the basic concepts they need to know to make informed decisions about their diet and health. The Test Bank includes all of the chapter tests as well as a final exam, so students can gauge their understanding of the material and identify any areas where they need further study.In addition, the Test Bank provides answer keys for all of the questions, so students can check their work and ensure that they are on the right track. With its comprehensive coverage and helpful resources, the Test Bank is an essential tool for any student who wants to excel in nutrition.Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10 ‏ :1133936539ISBN-13 :978-1133936534

Test Bank For Nutrition And You 4th Edition By Blake

Original price was: $80.00.Current price is: $45.00.
(0 Reviews)
Test Bank For Nutrition And You 4th Edition By Blake is an essential resource for anyone looking to improve their nutrition and health. This book provides clear and concise information on the latest scientific research on nutrition, as well as practical advice on how to make dietary changes that can improve your health. Test Bank For Nutrition And You 4th Edition By Blake is an invaluable resource for anyone interested in optimal health and nutrition.Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN: 9780134167497

Test Bank For Advanced Nutrition and Human Metabolism 5th Edition by Sareen S. Gropper

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13:978-0495116578 ISBN-10:0495116572

Test Bank For Nutrition Concepts And Controversies 2nd Edition by Ellie Whitney Frances Sizer

Original price was: $75.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

Test Bank For Nutrition Science and Applications, Binder Ready Version, 4th Edition Smolin, Grosvenor

Original price was: $75.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN: 978-1-119-22464-8, ISBN: 9781119224648

 

 

Product has been added to your cart