Test Bank For Intercultural Communication in Contexts Judith Martin 7 edition

Digital item No Waiting Time Instant DownloadSBN-10 ‏-007352393ISBN-13-978-0073523934

In Stock

Original price was: $75.00.Current price is: $45.00.

Compare
SKU:00078600094

Test Bank For Intercultural Communication in Contexts Judith Martin 7 edition

CHAPTER 2

THE HISTORY OF THE STUDY OF INTERCULTURAL COMMUNICATION

MULTIPLE-CHOICE QUESTIONS 

1. How did Edward T. Hall contribute to the origins of intercultural communication? 

a. Hall developed a technology that increased our ability to communicate with people in other cultures. 

b. Hall explored the relationship between a person’s national identity and values orientations.

c. Hall helped describe the relationship between language learning and conflict. 

d. Hall identified and wrote about cultural differences in nonverbal communication.

Ans: d

2. Which of the following is true of the development of the intercultural communication area of study? 

a. It originated with scholars looking for practical answers to help overseas workers. 

b. This area of study is almost the same as the research done in the field of sociology. 

c. It began as a result of people’s displeasure over the foreign relations concerning the Vietnam conflict. 

d. The primary goal of scholars was to develop theories that described intercultural communication processes. 

Ans: a

3. Researchers who use the _____ approach to studying intercultural communication are interested not only in understanding human behavior but also in changing the lives of everyday communicators.

a. rhetorical

b. interpretive

c. critical 

d. functionalist

Ans: c

4. Which of the following approaches to studying intercultural communication assumes that human behavior is predictable and that culture is a variable that can be measured?

a. the functionalist approach

b. the interpretive approach

c. the critical approach

d. None of the answers is correct. 

Ans: a

5. Which of the following is primarily used in the critical approach to studying intercultural communication? 

a. field studies and observations 

b. questionnaires and observations 

c. textual analysis of media

d. interviews and experiments 

Ans: c

6. The social science approach to studying intercultural communication is also called the:

a. variable approach.

b. qualitative approach.

c. functionalist approach.

d. collectivist approach.

Ans: c

7. Researchers using a critical perspective attempt to explain: 

a. how macrocontexts such as political structures influence communication. 

b. how specific cultural differences might predict communication conflicts. 

c. intercultural communication by providing in-depth descriptions of cultural patterns. 

d. variations in communication strategies used by people from different cultures. 

Ans: a

8. One limitation of the social science approach to studying intercultural communication is: 

a. the potential to place too much focus on the historical and political contexts while ignoring the relationships between the people being studied. 

b. the lack of empirical measures for assessing communication strategies. 

c. the possibility that the methods used in this approach are not culturally sensitive. 

d. the inability to compare communication interactions between different cultural groups. 

Ans: c

9. The goal of the _____ approach to studying intercultural communication is to predict specifically how culture influences communication.

a. critical

b. interpretive

c. rhetorical

d. social science

Ans: d

10. The study of how people use personal space is called: 

a. pathetic.

b. psychology. 

c. linguistics.

d. proxemics. 

Ans: d

Bestsellers

Test Bank For Infancy Development from Birth to Age 3, 2nd Edition By Dana Gross

Original price was: $100.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13:9780205115815

Test Bank For Adolescence 17th Edition John Santrock

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1260058786 ISBN-13: 978-1260058789

Test Bank For Developmental Physical Education for All Children 5th Edition by Donnelly

Original price was: $75.00.Current price is: $50.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1450441572ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1450441575Publisher ‏ : ‎ Human Kinetics; Fifth editionAuthors: Frances Cleland Donnelly,Suzanne S. Mueller, David L. Gallahue

Test Bank For Adolescence 10th Edition Laurence Steinberg

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-0073532110ISBN-10: 0073532118

Test Bank For Adapted Physical Education and Sport 7th Edition by Winnick

Original price was: $75.00.Current price is: $50.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1718211112ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1718211117Publisher ‏ : ‎ Human Kinetics; Seventh editionauthors: Joseph P. Winnick , David L. Porretta

Test Bank For A History and Philosophy of Sport and Physical Education 7Th Edition By Robert Mechikoff

Original price was: $75.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1259922435 ISBN-10: 125992243X

A Guide to Crisis Intervention 5th Edition Kanel - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $33.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1285739906 ISBN-13: 978-1285739908Publisher ‏ : ‎ Brooks/Cole; 5th editionAuthors: Kristi Kanel

 

 

Product has been added to your cart