Test Bank For Illustrated Course Guides Written Communication – Soft Skills for a Digital Workplace 3rd Edition by Jeff Butterfield

Digital item No Waiting Time Instant Download

ISBN: 9781337119283  9781337119283

In Stock

Original price was: $90.00.Current price is: $40.00.

Compare
SKU:00078600055

Test Bank For Illustrated Course Guides Written Communication – Soft Skills for a Digital Workplace 3rd Edition by Jeff Butterfield

Name:

 Class:

 Date:

Part 3: Developing Reports and Proposals

1. Reports and proposals are the most common types of long documents you write in business.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

POINTS:   1

REFERENCES:   Written Communication 49

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   5/3/2016 4:01 PM

DATE MODIFIED:   5/3/2016 4:01 PM

2. A proposal is normally developed later in the decision making process after some actions have been taken.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

REFERENCES:   Written Communication 50

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   5/3/2016 4:01 PM

DATE MODIFIED:   5/3/2016 4:01 PM

3. A report should have at least six to eight major headings.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

REFERENCES:   Written Communication 52

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   5/3/2016 4:01 PM

DATE MODIFIED:   5/3/2016 4:01 PM

Name:

 Class:

 Date:

Part 3: Developing Reports and Proposals

4. For every figure you include, you need to mention the figure by description in the text.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

REFERENCES:   Written Communication 56

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   5/3/2016 4:01 PM

DATE MODIFIED:   5/3/2016 4:01 PM

5. Final matter typically includes reference material that supports the main document, such as a list of books and other works you cited in the report.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

REFERENCES:   Written Communication 58

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   5/3/2016 4:01 PM

DATE MODIFIED:   5/3/2016 4:01 PM

6. In a short report, use only two levels of headings.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

POINTS:   1

REFERENCES:   Written Communication 60

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   5/3/2016 4:01 PM

DATE MODIFIED:   5/3/2016 4:01 PM

Name:

 Class:

 Date:

Part 3: Developing Reports and Proposals

7. Short reports typically still include a table of contents and executive summary.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

REFERENCES:   Written Communication 60

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   5/3/2016 4:01 PM

DATE MODIFIED:   5/3/2016 4:01 PM

  1. If you publish a Google document, it becomes public and anyone can access it.
  2. True
  3. False

ANSWER:   TruePOINTS:   1REFERENCES:   Written Communication 66QUESTION TYPE:   True / FalseHAS VARIABLES:   FalseDATE CREATED:   5/3/2016 4:01 PMDATE MODIFIED:   5/3/2016 4:01 PM

9. A(n) ____________________ is a written document designed to communicate information about a particular subject.

ANSWER:   report

POINTS:   1

REFERENCES:   Written Communication 50

QUESTION TYPE:   Completion

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   5/3/2016 4:01 PM

DATE MODIFIED:   5/3/2016 4:01 PM

Name:

 Class:

 Date:

Part 3: Developing Reports and Proposals

10. The ____________________ is a short synopsis of the important ideas, observations, problems, and conclusions contained in your report.

ANSWER:   executive summary

POINTS:   1

REFERENCES:   Written Communication 54

QUESTION TYPE:   Completion

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   5/3/2016 4:01 PM

DATE MODIFIED:   5/3/2016 4:01 PM

Bestsellers

Test Bank For Illustrated Course Guides Written Communication - Soft Skills for a Digital Workplace 3rd Edition by Jeff Butterfield

Original price was: $90.00.Current price is: $40.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN: 9781337119283  9781337119283

Test Bank For Illustrated Course Guides Teamwork & Team Building - Soft Skills for a Digital Workplace, 2e 2nd Edition by Jeff Butterfield

Original price was: $90.00.Current price is: $40.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN: 9781337119276

 

 

Product has been added to your cart