Test Bank For Illustrated Course Guides Teamwork & Team Building – Soft Skills for a Digital Workplace, 2e 2nd Edition by Jeff Butterfield

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN: 9781337119276

In Stock

Original price was: $90.00.Current price is: $40.00.

Compare
SKU:00078600054

Test Bank For Illustrated Course Guides Teamwork & Team Building – Soft Skills for a Digital Workplace, 2e 2nd Edition by Jeff Butterfield

Name:

 Class:

 Date:

Teamwork Unit B: Exploring Team Roles and Processes

1. The team member in the role as leader organizes team meetings and creates the agenda.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

POINTS:   1

REFERENCES:   Teamwork 25

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   5/3/2016 4:00 PM

DATE MODIFIED:   5/3/2016 4:00 PM

2. Team members tend to be more responsive to a leader that is appointed.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

REFERENCES:   Teamwork 28

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   5/3/2016 4:00 PM

DATE MODIFIED:   5/3/2016 4:00 PM

3. Team members have more respect for someone who can lead by example, not from behind a desk.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

POINTS:   1

REFERENCES:   Teamwork 28

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   5/3/2016 4:00 PM

DATE MODIFIED:   5/3/2016 4:00 PM

Name:

 Class:

 Date:

Teamwork Unit B: Exploring Team Roles and Processes

4. Leaders drawn from among the ranks of a team are often better at managing conflicts among peers.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

REFERENCES:   Teamwork 28

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   5/3/2016 4:00 PM

DATE MODIFIED:   5/3/2016 4:00 PM

5. Research has shown that on average, a small team usually outperforms a large one.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

POINTS:   1

REFERENCES:   Teamwork 32

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   5/3/2016 4:00 PM

DATE MODIFIED:   5/3/2016 4:00 PM

6. It is ok to recruit a skilled person with a poor attitude.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

REFERENCES:   Teamwork 30

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   5/3/2016 4:00 PM

DATE MODIFIED:   5/3/2016 4:00 PM

Name:

 Class:

 Date:

Teamwork Unit B: Exploring Team Roles and Processes

7. When forming a team, the quality of the people you select determines the quality of the team’s efforts and results.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

POINTS:   1

REFERENCES:   Teamwork 30

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   5/3/2016 4:00 PM

DATE MODIFIED:   5/3/2016 4:00 PM

8. The success or failure of a group depends on how it is led and managed.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

POINTS:   1

REFERENCES:   Teamwork 28

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   5/3/2016 4:00 PM

DATE MODIFIED:   5/3/2016 4:00 PM

9. When selecting individuals for a team, it is ok to select mediocre workers as long as they have the skills that you need.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

REFERENCES:   Teamwork 30

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   5/3/2016 4:00 PM

DATE MODIFIED:   5/3/2016 4:00 PM

Name:

 Class:

 Date:

Teamwork Unit B: Exploring Team Roles and Processes

10. Teams should be established by the norming stage.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

POINTS:   1

REFERENCES:   Teamwork 36

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   5/3/2016 4:00 PM

DATE MODIFIED:   5/3/2016 4:00 PM

Bestsellers

Test Bank For Illustrated Course Guides Teamwork & Team Building - Soft Skills for a Digital Workplace, 2e 2nd Edition by Jeff Butterfield

Original price was: $90.00.Current price is: $40.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN: 9781337119276

Test Bank For Illustrated Course Guides Written Communication - Soft Skills for a Digital Workplace 3rd Edition by Jeff Butterfield

Original price was: $90.00.Current price is: $40.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN: 9781337119283  9781337119283

 

 

Product has been added to your cart