Test Bank for Humanities Through The Arts 10Th Edition By Lee Jacobus

Test Bank for Humanities Through The Arts 10Th Edition By Lee Jacobus contains questions and answers that professors can use to create exams and quizzes. Test banks typically contain multiple-choice, true/false, and essay questions. Test Bank for Humanities Through The Arts 10Th Edition By Lee Jacobus also provides professors with the opportunity to create exam questions that are specifically tailored to their course material.

In Stock

Original price was: $75.00.Current price is: $35.00.

Compare
SKU:00078600048

Test Bank for Humanities Through The Arts 10Th Edition By Lee Jacobus

Humanities through the Arts, 10e (Jacobus)

Chapter 3   Being a Critic of the Arts

1) Interpretive criticism centers upon

A) formal elements of a work.

B) the content.

C) the relative merits of a work.

D) the degree of beauty of a work of art.

Answer:  B

Page Ref: 49

Learning Objective:  Define interpretive criticism.

Bloom’s:  1. Knowledge

2) Descriptive criticism focuses upon

A) formal elements of a work.

B) the content.

C) the relative merits of a work.

D) the degree of beauty of a work of art.

Answer:  A

Page Ref: 49

Learning Objective:  Define descriptive criticism.

Bloom’s:  1. Knowledge; 2. Comprehension

3) Evaluative criticism centers on

A) formal elements of a work.

B) the content.

C) the relative merits of a work.

D) the degree of beauty of a work of art.

Answer:  C

Page Ref: 49

Learning Objective:  Define evaluative criticism.

Bloom’s:  1. Knowledge

4) A work of art is most likely to be judged a masterpiece by an evaluative critic if

A) it is inexhaustible.

B) its form is perfect.

C) it has a subject matter that defies comprehension.

D) it puzzles critics.

Answer:  A

Page Ref: 58

Learning Objective:  Define evaluative criticism.

Bloom’s:  2. Comprehension; 3. Apply

5) A detail relationship of an artistic form is

A) the connection of one part to the overall structure.

B) the connection of a part to another part or parts.

C) the detail within a part.

D) none of the above.

Answer:  B

Page Ref: 51

Learning Objective:  Identify detail and structural relationships in works of art.

Bloom’s:  1. Knowledge; 2. Comprehension

6) A region of a work of art is

A) a larger distinct part or group of parts.

B) a geographical representation.

C) a landscape area.

D) none of the above.

Answer:  A

Page Ref: 51

Learning Objective:  Identify detail and structural relationships in works of art.

Bloom’s:  1. Knowledge

7) A structural relationship in a work of art is

A) the overall organization.

B) the connection of a part to the overall structure.

C) a perceptually distinct part or group of parts.

D) none of the above.

Answer:  B

Page Ref: 51

Learning Objective:  Identify detail and structural relationships in works of art.

Bloom’s:  1. Knowledge

8) Which of the following was considered shock art?

A) Ofili, Holy Virgin Mary

B) Pollock, Autumn Rhythm

C) Drost, The Polish Soldier

D) Leonardo, The Last Supper

Answer:  A

Page Ref: 59

Learning Objective:  Identify examples of shock art.

Bloom’s:  1. Knowledge; 2. Comprehension

9) The statement that Picasso’s Guernica is a better painting than Blume’s The Eternal City is

A) interpretive.

B) historical.

C) descriptive.

D) evaluative.

Answer:  D

Page Ref: 57

Learning Objective:  Distinguish between three kinds of criticism (descriptive, interpretive, and evaluative).; Define evaluative criticism.

Bloom’s:  3. Apply

10) The statement that there are more detailed relationships in The Flame than in The Last Supper is

A) interpretive.

B) historical.

C) descriptive.

D) evaluative.

Answer:  C

Page Ref: 49

Learning Objective:  Define descriptive criticism.; Distinguish between three kinds of criticism (descriptive, interpretive, and evaluative).

Bloom’s:  2. Comprehension; 3. Apply

Bestsellers

Advanced Assessment: Interpreting Findings and Formulating Differential Diagnoses, 4th Edition Goolsby Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadChapters: 22Format: PDFISBN-13: 978-0803668942ISBN-10: 0803668945Publisher: ‎ F.A. Davis CompanyAuthors: Mary Jo Goolsby, Laurie Grubbs

M&F 4th Edition Knox test bank

Original price was: $50.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
M&F 4th Edition Knox test bank is a great resource for students who want to prepare for their exams. The M&F 4th Edition Knox test bank contains a wide range of questions, from multiple choice to essay questions. The M&F 4th Edition Knox test bank is also a great resource for teachers, as it provides them with a comprehensive overview of the course material.In addition, the M&F 4th Edition Knox test bank is a great way to review for your exams. The M&F 4th Edition Knox test bank is an essential resource for any student who wants to do well on their M&F exams.

Test Bank for Humanities Through The Arts 10Th Edition By Lee Jacobus

Original price was: $75.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Test Bank for Humanities Through The Arts 10Th Edition By Lee Jacobus contains questions and answers that professors can use to create exams and quizzes. Test banks typically contain multiple-choice, true/false, and essay questions. Test Bank for Humanities Through The Arts 10Th Edition By Lee Jacobus also provides professors with the opportunity to create exam questions that are specifically tailored to their course material.

Test Bank for Anatomy & Physiology The Unity of Form and Function 8th Edition by Saladin, Kenneth S

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1259277726 ISBN-10: 1259277720

Test Bank For The West in the World 5th Edition by Dennis Sherman

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-0073407036 ISBN-10: 0073407038

Maternal-Newborn Nursing: The Critical Components of Nursing Care 2nd edition Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $16.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadChapters: 19Format: PDFISBN-13: 978-0803666542ISBN-10: 0803666543Publisher: F.A. Davis CompanyAuthors: Roberta Durham, Linda Chapman

Test Bank For The Moral of the Story An Introduction to Ethics 8th Edition By Nina Rosenstand

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1259907968 ISBN-10: 9781259907968

 

 

Product has been added to your cart