Test Bank For An Introduction to the History of Psychology 7th Edition by B. R. Hergenhahn

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1133958093 ISBN-10: 1133958095

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.

Compare
SKU:000786000403

Test Bank For An Introduction to the History of Psychology 7th Edition by B. R. Hergenhahn

Chapter_03

Multiple Choice

1. Events following the death of Aristotle created a situation in which people sought:​

  a.  ​answers to questions concerning problems of everyday living

  b.  ​the first principles or universals that underlie physical reality

  c.  ​philosophical certainty

  d.  ​a solution to Zeno’s paradox

ANSWER:   a

DIFFICULTY:   factual

REFERENCES:   Prologue

2. The main target of skepticism was dogmatism. A dogmatist is anyone who:​

  a.  ​equates essences with verbal definitions

  b.  ​confuses names with real things

  c.  ​claims to have arrived at an indisputable truth

  d.  ​lives a life of excess instead of moderation

ANSWER:   c

DIFFICULTY:   factual

REFERENCES:   After Aristotle

3. In general, ____ promotes a suspension of belief in anything and ____ promotes a retreat from society.​

  a.  ​cynicism; skepticism

  b.  ​skepticism; cynicism

  c.  ​epicureans; stoics

  d.  ​stoics; epicureans

ANSWER:   b

DIFFICULTY:   factual

REFERENCES:   After Aristotle

4. The Skeptics suggested that by ____, one could avoid the frustration of being wrong.​

  a.  ​arriving at one’s beliefs very carefully

  b.  ​believing only in ideas held by the majority of people

  c.  ​following one’s own natural impulses

  d.  ​not believing in anything

ANSWER:   d

DIFFICULTY:   conceptual

REFERENCES:   After Aristotle

5. What did the Skeptics use as their guide(s) for living?​

  a.  ​philosophical truth, feelings, and convention

  b.  ​philosophical truth, sensations, and convention

  c.  ​sensations, feelings, and philosophical truth

  d.  ​sensations, feelings, and convention

ANSWER:   d

DIFFICULTY:   factual

REFERENCES:   After Aristotle

6. Which statement is most consistent with a Cynic’s point of view?​

  a.  ​People need rules and regulations by which to live their lives.

  b.  ​Anything natural is good.

  c.  ​Courage in the face of adversity is the highest virtue.

  d.  ​The only things worth living for are patriotism, sacrifices for others, and devotion to a common cause.

ANSWER:   b

DIFFICULTY:   applied

REFERENCES:   After Aristotle

7. Who was given the nickname “Cynic,” and lived a self-sufficient, publicly outrageous life?​

  a.  ​Antisthenes

  b.  ​Gorgias

  c.  ​Diogenes

  d.  ​Epicurus

ANSWER:   c

DIFFICULTY:   factual

REFERENCES:   After Aristotle

8. Who preferred naturalistic explanations to supernatural ones and earned the title, “Destroyer of Religion”?​

  a.  ​Antisthenes

  b.  ​Gorgias

  c.  ​Diogenes

  d.  ​Epicurus

ANSWER:   d

DIFFICULTY:   factual

REFERENCES:   After Aristotle

9. Hedonism, according to Epicurus, is:​

  a.  ​pleasure in having one’s basic needs satisfied and avoiding pain

  b.  ​avoiding pain at all costs

  c.  ​seeking extreme pleasure

  d.  ​attaining a relationship with a higher power

ANSWER:   a

DIFFICULTY:   conceptual

REFERENCES:   After Aristotle

10. ​For the ____, courage in the face of danger was considered the highest virtue.

  a.  ​Neoplatonist

  b.  ​Epicurean

  c.  ​Stoic

  d.  ​Cynic

ANSWER:   c

DIFFICULTY:   factual

REFERENCES:   Philosophy in Rome

 

Bestsellers

Abnormal Child Psychology 7th Edition Mash Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $22.50.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadEdition:7Genres:Health, Medical, Hospital,Fitness, Science, PsychologyAuthor : Eric J. Mash, David A. WolfePublisher: Cengage Higher EducationISBN:1337624268ISBN :9781337624268y

Test Bank for Abnormal Psychology, 14th Edition By Ann M. Kring, Sheri L. Johnson

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN: 9781119395232

Test Bank For Research Methods Process Inquiry 8th By Edition Graziano Raulin

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN:0205907695 ISBN-13:9780205907694Authors: Anthony M Graziano, Michael L RaulinPublisher ‏ : ‎ Pearson; 8th edition

Test Bank of Research Methods in Psychology 10th Edition Shaughnessy

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN10: 0077825365, ISBN13: 9780077825362Authors: John Shaughnessy, Eugene Zechmeister,Jeanne ZechmeisterPublisher ‏ : ‎ McGraw Hill; 10th edition

Test Bank For Psychology An Introduction, 11 edition Benjamin Lahey

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0078035163 ISBN-13: 978-0078035166Publisher ‏ : ‎ McGraw-Hill EducationAuthor: Benjamin Lahey

Writing for Psychology International Edition 4th Edition by Mark L. Mitchell - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

Test bank For Discovering Psychology the Science of Mind 1st Edition by Cacioppo Freberg

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 061818550X ISBN-13: 978-0618185504Authors: John T. Cacioppo, Laura FrebergPublisher: Cengage Learning; 1st edition

 

 

Product has been added to your cart