TEST BANK For AMERICA’S MUSICAL LANDSCAPE7E JEAN FERRIS

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-0078025129 ISBN-10: 0078025125

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.

Compare
SKU:000786000450

TEST BANK For AMERICA’S MUSICAL LANDSCAPE7E JEAN FERRIS

Part 3

The Growth of Vernacular Traditions

Multiple Choice

1.  Which type of musical genre is frequently associated with the term “vernacular?”

A. classical

B. art music

C. popular 

D. Baroque

ANS: C

2. Which of the following is least associated with the vernacular?

A. collage

B. comic books

C. swing music

D. classical concert music

ANS: D

3.  Which statement is true regarding vernacular music in early America?

A. vernacular music enjoyed little popularity

B. favorite pieces survived through unchanging or slowly changing performance practice

C. vernacular music composition required extensive musical training

D. vernacular music was most often performed in concert halls.

ANS:  B

4.  American vernacular music does not reflect which of the following?

A. regional influences

B. current events

C. cultural characteristics

D. European compositional style

ANS: D

Part 4

Vernacular Musics Since Rock and Roll

Multiple Choice

1.  American vernacular music of the 1990s was probably most influenced by

A. art and literature

B. technological advances and computerization

C. European trends

D. 1950s rock

ANS: B

2.  Which can be said about the “beat generation?”

A. they detested vernacular music

B. they promoted only visual art

C. they were champions of nonconformity

D. they ignored American culture

ANS: C

3. American vernacular music especially diversified after the birth of 

A. jazz

B. rock

C. country

D. new wave

ANS: B

4.  Which of the following was a visual pop artist?

A. Jean-Paul Sartre

B. Andy Warhol

C. James Dean

D. Chuck Berry

ANS: B

Bestsellers

Worlds of Music An Introduction to the Music Of the World's Peoples 6th Edition by Jeff Todd Titon Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 9781133953906 | ISBN-10: 1133953905Edition: 6th EditionPublisher ‏ : ‎ Cengage LearningAuthor name: Jeff Todd Titon

Test Bank For Americas Musical Landscape 8th Edition Jean Ferris

Original price was: $55.00.Current price is: $45.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1260300064 ISBN-13: 978-1260300062

TEST BANK For AMERICA’S MUSICAL LANDSCAPE7E JEAN FERRIS

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-0078025129 ISBN-10: 0078025125

Test Bank For Music The Art of Listening 9th Edition by Jean Ferris

Original price was: $150.00.Current price is: $50.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN10: 0078025176 ISBN13: 9780078025174

Test Bank For Music Then And Now By Thomas Forrest Kelly

Original price was: $100.00.Current price is: $50.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

 

 

Product has been added to your cart