Test Bank For Advertising Promotion and Other Aspects of Integrated Marketing Communications, International Edition, 9th Edition By Terence A. Shimp

Digital item No Waiting Time Instant Download

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $45.00.

Compare
SKU:000786000437

Test Bank For Advertising Promotion and Other Aspects of Integrated Marketing Communications, International Edition, 9th Edition By Terence A. Shimp

Chapter 3—Brand Adoption, Brand Naming, and Intellectual Property Issues

TRUE/FALSE

1.The notions of trial and repeat purchase are particularly apt for inexpensive consumer packaged goods.

ANS: T PTS: 1

2.Huge investments and concerted efforts to introduce new products and services almost always guarantee success.

ANS: F PTS: 1

3.The three main stages through which an individual becomes an adopter of a new or even established product are the awareness, trier, and repeater classes.

ANS: T PTS: 1

4.The first step in facilitating adoption is to make the consumer aware of a new product’s existence.

ANS: T PTS: 1

5.The four variables that influence the awareness class include free samples, coupons, advertising, and price.

ANS: F PTS: 1

6.Distribution is one of the variables that influences the awareness class.

ANS: T PTS: 1

7.Free samples is one of the variables that influences the trier class.

ANS: T PTS: 1

8.Demographics, distribution, and price are the variables that affect the trier class.

ANS: F PTS: 1

9.Repeat purchasing is a function of advertising, coupons, distribution, and product satisfaction.

ANS: F PTS: 1

10.Consumer satisfaction is the major determinant of repeat purchasing.

ANS: T PTS: 1

11.Relative advantage is a function of consumer perception and whether a product is better by objective standards.

ANS: F PTS: 1

12.Relative advantage is positively correlated with an innovation’s adoption rate.

ANS: T PTS: 1

13.The degree to which an innovation is perceived to fit into a person’s way of doing things is termed compatibility.

ANS: T PTS: 1

14.Innovations that are compatible with a person’s existing situation require more effort to incorporate into one’s consumption lifestyle.

ANS: F PTS: 1

15.Compatibility refers to an innovation’s degree of perceived difficulty.

ANS: F PTS: 1

Bestsellers

Test Bank For Advertising And Promotion Canadian 6th Edition By Guolla

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

Test Bank For Advertising and Integrated Brand Promotion 8th Edition By Thomas O'Guinn

Original price was: $55.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1337110211 ISBN-10: 1337110213

Test Bank For Advertising And Promotion Global Edition by Belch

Original price was: $55.00.Current price is: $40.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

Test Bank For Advertising and Promotion An Integrated Marketing Communications Perspective 11Th Edition By George Belch

Original price was: $55.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1260152302 ISBN-10: 9781260152302

Test Bank For Advertising and Integrated Brand Promotion, International Edition 5th Edition Thomas O'Guinn

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

Test Bank For Advertising and Integrated Brand Promotion 7th Edition By OGuinn

Original price was: $55.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1285187815 ISBN-10: 1285187814

Test Bank For Advertising And Integrated Brand Promotion 6th Edition By Thomas O'Guinn

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-0538473323 ISBN-10: 0538473320

 

 

Product has been added to your cart