Test Bank For Advertising and Integrated Brand Promotion, International Edition 5th Edition Thomas O’Guinn

Digital item No Waiting Time Instant Download

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.

Compare
SKU:000786000431

Test Bank For Advertising and Integrated Brand Promotion, International Edition 5th Edition Thomas O’Guinn

Chapter 2 – The Structure of the Advertising Industry: Advertisers, Agencies, Media Companies, and Support Organizations

TRUE/FALSE

1.While many facets of advertising have undergone a great deal of change since the early days of advertising, the essence of the creative process has remained constant.

ANS: T DIF: Easy REF: p. 44 OBJ: 2-1

TYP: Knowledge

2.In the 1990s, full-service agencies acquired and merged with other full-service agencies and interactive shops. One such merger sequence began when Leo Burnett (the long-standing Chicago-based full-service agency) merged with the MacManus group to create a $1.7 billion-a-year agency known as Omnicom.

ANS: F DIF: Moderate REF: p. 45 OBJ: 2-1

TYP:Comprehension

3.The increased number of cable television stations, new direct marketing technology, Web options, and alternative new media has caused a consolidation of media options.

ANS: F DIF: Moderate REF: p. 46 OBJ: 2-1

TYP:Comprehension

4.Advertisers are looking to the full complement of promotional opportunities in sales promotions, event sponsorships, new media options, and public relations instead of the primary advertising efforts of brands.

ANS: F DIF: Moderate REF: p. 47 OBJ: 2-1

TYP:Comprehension

5.Media clutter, once a major problem of the mass media, has intensified as a barrier to quality advertising messages because of the introduction of new technologies and their contribution to an increased number of messages.

ANS: T DIF: Difficult REF: p. 46-47 OBJ: 2-1

TYP:Comprehension

6.Given the backlash against advertising that clutter can cause, advertisers and their agencies are spending more money for longer messages as the best way to communicate with consumers.

ANS: F DIF: Easy REF: p. 47 OBJ: 2-1

TYP:Comprehension

7.While the amount spent on advertising across the world has increased, it has actually decreased in the United States. This has caused agencies in the United States to look overseas for growth possibilities.

ANS: F DIF: Difficult REF: p. 50 OBJ: 2-2

TYP: Application

8.Spending on all forms of advertising and promotion has not yet reached 250 billion dollars.

ANS: F DIF: Difficult REF: p. 50-51 OBJ: 2-2

TYP:Comprehension

9.Different types of advertisers each use advertising somewhat differently, depending on how big their budgets are.

ANS: F DIF: Moderate REF: p. 52 OBJ: 2-3

TYP:Comprehension

10.Manufacturers, service firms, governments, social organizations and agencies all participate in the advertising process in one way or another.

ANS: T DIF: Moderate REF: p. 53-55 OBJ: 2-3

TYP:Comprehension

11.Howard Davis, retired CEO of the full-service advertising agency Tracy-Locke, refers to the creative process in the industry as the “art of the brand”.

ANS: F DIF: Difficult REF: p. 63 OBJ: 2-3

TYP: Application

12.Most large agencies, such as Omnicom, Chiat/Day, and Fallon McElligott, set up their own interactive media groups years ago in response to client demands that the Internet media option be included in nearly every IBP plan.

ANS: T DIF: Difficult REF: p. 64 OBJ: 2-3

TYP: Application

13.Advertising by social organizations at the national level is common but not at state and local levels.

ANS: F DIF: Moderate REF: p. 54 OBJ: 2-3

TYP:Comprehension

14.The reason GAP, Calvin Klein, and Revlon rely on advertising agencies is that agencies house a collection of professionals with very specialized talent, experience, and expertise that simply cannot be matched by their in-house talent.

ANS: F DIF: Moderate REF: p. 58 OBJ: 2-3

TYP: Application

15.Unilever decided to turn over its $575 million media-buying and planning tasks to MindShare Worldwide, an ad agency which now creates its ads.

ANS: F DIF: Moderate REF: p. 59 OBJ: 2-3

TYP: Application

Bestsellers

Test Bank For Advertising And Promotion Canadian 6th Edition By Guolla

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

Test Bank For Advertising and Integrated Brand Promotion 8th Edition By Thomas O'Guinn

Original price was: $55.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1337110211 ISBN-10: 1337110213

Test Bank For Advertising And Promotion Global Edition by Belch

Original price was: $55.00.Current price is: $40.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

Test Bank For Advertising and Promotion An Integrated Marketing Communications Perspective 11Th Edition By George Belch

Original price was: $55.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1260152302 ISBN-10: 9781260152302

Test Bank For Advertising and Integrated Brand Promotion, International Edition 5th Edition Thomas O'Guinn

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

Test Bank For Advertising and Integrated Brand Promotion 7th Edition By OGuinn

Original price was: $55.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1285187815 ISBN-10: 1285187814

Test Bank For Advertising And Integrated Brand Promotion 6th Edition By Thomas O'Guinn

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-0538473323 ISBN-10: 0538473320

 

 

Product has been added to your cart