Test Bank For Advertising and IMC Principles and Practice 10th Edition By Moriarty

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-0133547900 ISBN-10: 0133547906

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.

Compare
SKU:000786000427

Test Bank For Advertising and IMC Principles and Practice 10th Edition By Moriarty

Advertising & IMC: Principles and Practice, 10e (Moriarty)

Chapter 2   Brand Communication

1) Marcom is an abbreviation for ________.

A) marketing company

B) marketing communication

C) market company

D) market communication

E) market community

Answer:  B

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

AACSB:  Written and oral communication

2) The goal of marketing is achieved by matching a product’s availability to the ________.

A) competition’s availability

B) previous year’s level of sales

C) company’s production capabilities

D) consumers’ need, desire, or demand for the product

E) legal limits of availability

Answer:  D

Difficulty:  Moderate

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

3) The various marketing communication messages and brand experiences that create and maintain a brand are referred to collectively as ________.

A) brand position

B) point of differentiation

C) brand communication

D) added value

E) integrated marketing

Answer:  C

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

AACSB:  Written and oral communication

4) The four tools of product, price, place, and promotion are collectively referred to as the ________.

A) product mix

B) promotion mix

C) marketing mix

D) integration elements

E) exchange elements

Answer:  C

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

5) The marketing mix is also known as the ________.

A) four Cs

B) four Ms

C) competitive advantage

D) marketing channel

E) four Ps

Answer:  E

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

6) You would most likely be able to purchase package goods at a(n) ________.

A) distribution warehouse

B) fast food restaurant

C) drugstore

D) automotive retailer

E) clothing store

Answer:  C

Difficulty:  Moderate

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

7) Which of the following are considered “key players” in the marketing industry? 

A) marketers

B) suppliers or vendors

C) distributors or retailers

D) agencies

E) all of the above

Answer:  E

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

8) Which key player in marketing refers to the organization, company, or manufacturer producing the product and offering it for sale?

A) marketer

B) supplier or vendor

C) distributor or retailer

D) agency

E) brand manager

Answer:  A

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

9) The materials and ingredients used in producing the product are obtained from other companies that are referred to as the producer’s ________.

A) marketers

B) suppliers or vendors

C) distributors or retailers

D) agencies

E) exchangers

Answer:  B

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

10) The complex network of vendors that produce components and ingredients which are then sold to the manufacturer is known as the ________.

A) network chain

B) channel of distribution

C) supply chain

D) ingredient chain

E) distribution chain

Answer:  C

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

Bestsellers

Test Bank For Advertising And Promotion Canadian 6th Edition By Guolla

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

Test Bank For Advertising and Integrated Brand Promotion 8th Edition By Thomas O'Guinn

Original price was: $55.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1337110211 ISBN-10: 1337110213

Test Bank For Advertising Promotion and Other Aspects of Integrated Marketing Communications 9th Edition By Terence A. Shimp

Original price was: $55.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1111580216 ISBN-10: 1111580219

Test Bank For Advertising Promotion and Other Aspects of Integrated Marketing Communications 8th Edition Terence A. Shimp

Original price was: $55.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-0324593600 ISBN-10: 0324593600

Test Bank For Advertising And Promotion Global Edition by Belch

Original price was: $55.00.Current price is: $40.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

Test Bank For Advertising and Promotion An Integrated Marketing Communications Perspective 11Th Edition By George Belch

Original price was: $55.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1260152302 ISBN-10: 9781260152302

Test Bank For Advertising and Integrated Brand Promotion, International Edition 5th Edition Thomas O'Guinn

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

 

 

Product has been added to your cart