Test Bank For Abnormal Psychology and Life A Dimensional Approach 3rd Edition by Chris Kearney

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1337098106 ISBN-10: 1337098108

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.

Compare
SKU:000786000331

Test Bank For Abnormal Psychology and Life A Dimensional Approach 3rd Edition by Chris Kearney

1. In the DeShawn case described in the beginning of the chapter, DeShawn, a 21-year-old student, was described as possibly having a series of problems associated with

  a.  cocaine.

  b.  alcohol.

  c.  sex.

  d.  family.

ANSWER:   b

DIFFICULTY:   easy

REFERENCES:   Case: DeShawn

OTHER:   TYPE: factual

2. The model of mental health that sees varying levels of symptomatology on a spectrum between health and disorder depending on levels of stress and predisposition is known as the

  a.  integrative model.

  b.  medical model.

  c.  psychosocial model.

  d.  diathesis-stress model.

ANSWER:   d

DIFFICULTY:   easy

REFERENCES:   The Diathesis-Stress Model

OTHER:   TYPE: factual

3. Diatheses are

  a.  solely environmental.

  b.  a result of interpretation.

  c.  genes that control disease onset.

  d.  biological or psychological.

ANSWER:   d

DIFFICULTY:   moderate

REFERENCES:   The Diathesis-Stress Model

OTHER:   TYPE: factual

4. Which of the following statements is TRUE?

  a.  A diathesis is a vulnerability to a certain disorder, but this does not mean a person will necessarily develop that disorder.

  b.  A diathesis may arise from either a predisposition to a disorder and stress factors, but not a combination of both.

  c.  A diathesis cannot affect a person’s perception of stress, only the level and type of stress itself.

  d.  A diathesis affects only the internal physiological structures of a person, not his or her external behaviors or experiences.

ANSWER:   a

DIFFICULTY:   moderate

REFERENCES:   The Diathesis-Stress Model

OTHER:   TYPE: factual

5. When DeShawn experiences the strong belief that alcohol will make him more social, he experiences a(n)

  a.  biological predisposition.

  b.  expectancy predisposition.

  c.  psychological predisposition.

  d.  psychosomatic predisposition.

ANSWER:   c

DIFFICULTY:   easy

REFERENCES:   The Diathesis-Stress Model

OTHER:   TYPE: conceptual

6. Biological or psychological diatheses do not guarantee one will develop disorders like alcoholism or depression. A diathesis is best understood as a(n)

  a.  vulnerability.

  b.  disposition.

  c.  stressor.

  d.  impulse.

ANSWER:   a

DIFFICULTY:   easy

REFERENCES:   The Diathesis-Stress Model

OTHER:   TYPE: conceptual

7. According to the diathesis-stress model, ____ is(are) needed to produce psychological problems.

  a.  a predisposition

  b.  stressors

  c.  both predisposition and stress

  d.  neither predisposition nor stress

ANSWER:   c

DIFFICULTY:   easy

REFERENCES:   The Diathesis-Stress Model

OTHER:   TYPE: factual

8. According to your text, the combination of ____ and ____ will result in the most symptoms of alcohol abuse.

  a.  predisposition; high stress

  b.  predisposition; low stress

  c.  predisposition; moderate stress

  d.  genetic vulnerability; predisposition

ANSWER:   a

DIFFICULTY:   easy

REFERENCES:   The Diathesis-Stress Model

OTHER:   TYPE: conceptual

9. Predispositions and stressors, like many human characteristics,

  a.  occur on a continuum.

  b.  are an all-or-none phenomenon.

  c.  are universal for all people.

  d.  can be reduced to CNS activity levels.

ANSWER:   a

DIFFICULTY:   easy

REFERENCES:   The Diathesis-Stress Model

OTHER:   TYPE: factual

10. Regardless of individual differences,

  a.  outcomes are always predictable.

  b.  predispositions and stress always interact.

  c.  psychiatry will have appropriate medication.

  d.  the levels and magnitudes of factors are unimportant.

ANSWER:   b

DIFFICULTY:   moderate

REFERENCES:   The Diathesis-Stress Model

OTHER:   TYPE: conceptual

 

Bestsellers

Abnormal Child Psychology 7th Edition Mash Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $22.50.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadEdition:7Genres:Health, Medical, Hospital,Fitness, Science, PsychologyAuthor : Eric J. Mash, David A. WolfePublisher: Cengage Higher EducationISBN:1337624268ISBN :9781337624268y

Test Bank for Abnormal Psychology, 14th Edition By Ann M. Kring, Sheri L. Johnson

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN: 9781119395232

Test Bank For Research Methods Process Inquiry 8th By Edition Graziano Raulin

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN:0205907695 ISBN-13:9780205907694Authors: Anthony M Graziano, Michael L RaulinPublisher ‏ : ‎ Pearson; 8th edition

Work in the 21st Century: An Introduction to Industrial and Organizational Psychology, 4th Edition Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1118291207 ISBN-10: 9781118291207Author: Frank J. Landy, Jeffrey M. ContePublisher ‏ : ‎ WileyEdition: 4th

Test Bank of Research Methods in Psychology 10th Edition Shaughnessy

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN10: 0077825365, ISBN13: 9780077825362Authors: John Shaughnessy, Eugene Zechmeister,Jeanne ZechmeisterPublisher ‏ : ‎ McGraw Hill; 10th edition

Test Bank For Psychology An Introduction, 11 edition Benjamin Lahey

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0078035163 ISBN-13: 978-0078035166Publisher ‏ : ‎ McGraw-Hill EducationAuthor: Benjamin Lahey

Writing for Psychology International Edition 4th Edition by Mark L. Mitchell - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

 

 

Product has been added to your cart