Test Bank For Abnormal Psychology An Integrative Approach 8th Edition by David H. Barlow

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0357093089 ISBN-13: 978-0357093085

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.

Compare
SKU:000786000329

Test Bank For Abnormal Psychology An Integrative Approach 8th Edition by David H. Barlow

 

1. The best description of the multidimensional integrative approach to understanding psychopathology is that it is based on

a. biological dimensions.

b. biological and psychological dimensions.

c. biological and psychological dimensions, as well as emotional influences.

d. biological and psychological dimensions, as well as emotional and developmental influences.

ANSWER: d

POINTS: 1

DIFFICULTY: Moderate

REFERENCES:  One-Dimensional versus Multidimensional Models

OTHER: TYPE: Conceptual

2. Within the multidimensional integrative approach to understanding psychopathology, learned helplessness is considered a(n)  dimension.

a. biological b. psychological c. emotional d. psychological

ANSWER: b

POINTS: 1

DIFFICULTY: Moderate

REFERENCES:  One-Dimensional versus Multidimensional Models

OTHER: TYPE: Conceptual

3. The basis of the multidimensional integrative approach to understanding psychopathology is that each dimension

(psychological, biological, emotional, etc.)

a. operates independently. b. is sufficient to cause pathology.

c. builds on the dimension that precedes it. d. is influenced by the other dimensions.

ANSWER: d

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

REFERENCES:  One-Dimensional versus Multidimensional Models

OTHER: TYPE: Conceptual

4. Your uncle spent most of his teen years in a hospital undergoing treatment for a severe physical illness. As an adult, he is rather shy and withdrawn, particularly around women. He has been diagnosed with social phobia, which you believe is entirely due to lack of socialization during his teen years. Your theory or model of what caused his phobia is ________.

a. multidimensional b. integrative c. one-dimensional d. biological

ANSWER: c

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

REFERENCES:  One-Dimensional versus Multidimensional Models

OTHER: TYPE: Applied

5. According to the multidimensional integrative approach to psychopathology, the following statement is true for most psychological disorders:

a. If one monozygotic twin has a particular disorder, the other twin will definitely have the disorder as well. b. Monozygotic twins are no more likely to share psychological disorders than any other siblings.

c. Monozygotic twins are no more likely to share disorders than any other two people selected at random from the population.

d. If one monozygotic twin has a particular psychological disorder, the other twin is more likely to have the disorder than the rest of the population.

ANSWER: d

POINTS: 1

DIFFICULTY: Moderate

REFERENCES:  One-Dimensional versus Multidimensional Models

OTHER: TYPE: Conceptual

6. Amanda is 12 years old, and her sister Samantha is 5 years old. While riding in a car with their parents, the girls witness a major automobile accident where a number of people are injured. The girls react very differently to the accident. This is probably due to

a. biological differences. b. developmental differences. c. psychological differences d. sociocultural differences

ANSWER: b

POINTS: 1

DIFFICULTY: Moderate

REFERENCES:  One-Dimensional versus Multidimensional Models

OTHER: TYPE: Applied

7. The multidimensional integrative approach to pathology includes causal factors from which fields?

  1. Neuroscience
  2. Genetics
  3. Psychology
  4. All of the above are correct

ANSWER:  d

DIFFICULTY:  Easy

REFERENCES:  One-Dimensional versus Multidimensional Models

OTHER:  TYPE: Factual

8. Behavioral influences in the multidimensional model include  

  1. conditioned Responses.
  2. cultural Factors.
  3. genetics.
  4. violation of Social Norms.

ANSWER:  a

DIFFICULTY:  Easy

REFERENCES:  One-Dimensional versus Multidimensional Models

OTHER:  TYPE:  Factual

9. Social influences in the multidimensional model include  

  1. the fact that illness usually gets attention.
  2. heart rate.
  3. genetics.
  4. conditioned responses.

ANSWER:  a

DIFFICULTY:  Moderate

REFERENCES:  One-Dimensional versus Multidimensional Models

OTHER:  TYPE:  Applied

10. The most accurate way to think of genes is that they 

a. set boundaries for our development.

b. determine both our physical and psychological characteristics. c. determine physical but not psychological characteristics.

d. actually have very little to do with any of the characteristics that we display.

ANSWER: a

POINTS: 1

DIFFICULTY: Moderate

REFERENCES:  Genetic Contributions to Psychopathology

OTHER: TYPE: Conceptual

Bestsellers

Abnormal Child Psychology 7th Edition Mash Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $22.50.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadEdition:7Genres:Health, Medical, Hospital,Fitness, Science, PsychologyAuthor : Eric J. Mash, David A. WolfePublisher: Cengage Higher EducationISBN:1337624268ISBN :9781337624268y

Test Bank for Abnormal Psychology, 14th Edition By Ann M. Kring, Sheri L. Johnson

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN: 9781119395232

Test Bank For Research Methods Process Inquiry 8th By Edition Graziano Raulin

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN:0205907695 ISBN-13:9780205907694Authors: Anthony M Graziano, Michael L RaulinPublisher ‏ : ‎ Pearson; 8th edition

Work in the 21st Century: An Introduction to Industrial and Organizational Psychology, 4th Edition Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1118291207 ISBN-10: 9781118291207Author: Frank J. Landy, Jeffrey M. ContePublisher ‏ : ‎ WileyEdition: 4th

Test Bank of Research Methods in Psychology 10th Edition Shaughnessy

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN10: 0077825365, ISBN13: 9780077825362Authors: John Shaughnessy, Eugene Zechmeister,Jeanne ZechmeisterPublisher ‏ : ‎ McGraw Hill; 10th edition

Test Bank For Psychology An Introduction, 11 edition Benjamin Lahey

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0078035163 ISBN-13: 978-0078035166Publisher ‏ : ‎ McGraw-Hill EducationAuthor: Benjamin Lahey

Writing for Psychology International Edition 4th Edition by Mark L. Mitchell - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

 

 

Product has been added to your cart