Test Bank For A First Look At Communication Theory Em Griffin 10 Edition

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1259913785 ISBN-10: 1259913783

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.

Compare
SKU:000786000290

Test Bank For A First Look At Communication Theory Em Griffin 10 Edition

A First Look At Communication Theory, 10e (Griffin)

Chapter 2   Talk About Theory

1) The central question addressed by epistemology is:

A) How can we predict the future effectively?

B) How do we know what we know, if we know it at all?

C) What is the meaning of reality?

D) What is truth?

Answer:  B

Accessibility:  Keyboard Navigation

2) Which of the following statements is true about interpretive scholars?

A) They focus on conscious choices made by individuals.

B) They stress the forces that shape human behavior.

C) They believe that people should respond similarly under an identical set of circumstances.

D) They believe language creates social realities that represent fixed principles in a static world.

Answer:  A

Accessibility:  Keyboard Navigation

3) A behavioral scientist is often labeled as a(n) ________.

A) empiricist

B) phenomenologist

C) poststructuralist

D) rhetorician

Answer:  A

Accessibility:  Keyboard Navigation

4) Identify a true statement about behavioral scientists.

A) They attribute a person’s action to conscious intent.

B) Their word selection suggests that people are free agents who can decide to respond differently under an identical set of circumstances.

C) Their causal explanations tend to include appeals to mental reasoning or conscious choice.

D) They usually describe human conduct as occurring because of forces outside the individual’s awareness.

Answer:  D

Accessibility:  Keyboard Navigation

5) Determinism refers to the assumption that:

A) behavior is caused by heredity and environment.

B) every human act is ultimately voluntary.

C) environmental factors are usually irrelevant to human behavior.

D) heredity accounts for everything a person does.

Answer:  A

Accessibility:  Keyboard Navigation

6) Human choice is problematic for the behavioral scientist because as individual freedom goes up, ________.

A) predictability increases

B) predictability remains the same

C) predictability of behavior goes down

D) outside factors start affecting predictability

Answer:  C

Accessibility:  Keyboard Navigation

7) The basic activity of behavioral scientists is:

A) seeking facts.

B) generating hypotheses.

C) publicizing significant findings.

D) theory testing.

Answer:  D

Accessibility:  Keyboard Navigation

8) Which of the following does an interpretive scholar explore that constitutes human existence?

A) prediction

B) control

C) web of meaning

D) All of the answers are correct.

Answer:  C

Accessibility:  Keyboard Navigation

9) Glenn, a behavioral scientist, is working upon the ________.

A) explanation of universal laws of human behavior

B) exploration of meaning

C) interpretation of an individual text in a specific context

D) maintenance of status quo

Answer:  A

Accessibility:  Keyboard Navigation

10) Which of the following best describes empirical evidence?

A) examples of social injustice

B) claims based on personally held ideology

C) data collected through direct observation

D) exploration of meaning or context

Answer:  C

Accessibility:  Keyboard Navigation

Bestsellers

Interpersonal Communication Relating Others 7th Edition By Beebe Redmond -Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 9780205862733 ISBN-13: 978-0205862733Publisher ‏ : ‎ Pearson; 7th editionAuthors: Steven A. Beebe, Susan J. Beebe, Mark V. Redmond

Business and Professional Communication Principles 2nd Edition By Steven A.Beebe -Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0205028993 ISBN-13: 978-0205028993Author: Steven A. Beebe, Timothy P. MottetPublisher ‏ : ‎ Pearson; 2nd edition

Test Bank For A First Look At Communication Theory Em Griffin 10 Edition

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1259913785 ISBN-10: 1259913783

Test Bank For Perspectives on Family Communication Lynn Turner 5 Edition

Original price was: $75.00.Current price is: $40.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN10: 1259870332, ISBN13: 9781259870330

 

 

Product has been added to your cart